Ömer Çolak
Süper Üye
- 17 Tem 2021
- 1,051
- 29
Geçen şehirden şehire 90 liraya cüzdan gönderdim. İngiltereden 70 liraya gelmesi bence iyiBaseus aliexpress üzerinde temin ediyorduk. Gümrük+Kargo o işin cazibesini de maf etti.
Geçen şehirden şehire 90 liraya cüzdan gönderdim. İngiltereden 70 liraya gelmesi bence iyiBaseus aliexpress üzerinde temin ediyorduk. Gümrük+Kargo o işin cazibesini de maf etti.
Ama onlar telefona para da vermiyorlar ki? (Bu muhabbetten sonra aklıma "Çıkar telefonunu" geldi)Biz Türk'lerden başka telefonuna böyle cam takan varmıdır acaba Almanya'da yaşayan yeğenime sormuştum "amca bir tek bende var,bende çıkarttım" demişti Hollanda'daki yeğenlerde de yok
Ya tamam da ,gerçek ortada işte , ben sadece siyah mat film taktırdım,o da bazen otobüs veya izbanda giderken gazeteleri okuyorum, millet ne okuduğumu görsün istemediğimden yoksa onu da taktırmazdım ,çünkü yandan bakınca görünmüyor ekranAma onlar telefona para da vermiyorlar ki? (Bu muhabbetten sonra aklıma "Çıkar telefonunu" geldi)
Kanada da takıyorlar Hintliler piyasayı ele almışlar kılıftır cam filmi/camıdır milleti kandırıyorlar. 5 dolarlık camlara dünya fiyat istiyorlar Cep telefonu her ne kadar ucuza temin edilsede insanlar parayı çaydan toplamadıkları için tedbir alıyorlar genelde. Burda arabaya pek kıymet veren yok, eşşeği tarlaya sürer gibi davranıyorlar, çamurluğu kaportası çürümüş araçlara bile halen binen var.Biz Türk'lerden başka telefonuna böyle cam takan varmıdır acaba Almanya'da yaşayan yeğenime sormuştum "amca bir tek bende var,bende çıkarttım" demişti Hollanda'daki yeğenlerde de yok
Ben düşüp ekranı çatlamayan telefon görmedim ,dün komşumun düşmüş ve koruyuculu ekran çatlamış,unutmazsam foto alayım izin alarak ,Yani tedbir almış cam taktırmış ama yine de çatlamış,üstelik samsungKanada da takıyorlar Hintliler piyasayı ele almışlar kılıftır cam filmi/camıdır milleti kandırıyorlar. 5 dolarlık camlara dünya fiyat istiyorlar Cep telefonu her ne kadar ucuza temin edilsede insanlar parayı çaydan toplamadıkları için tedbir alıyorlar genelde. Burda arabaya pek kıymet veren yok, eşşeği tarlaya sürer gibi davranıyorlar, çamurluğu kaportası çürümüş araçlara bile halen binen var.
Çok şükür çok düşürdüm ama çatlama hiç yaşamadım. Kılıf seçimide önemli düştüğü açıda önemli tabiBen düşüp ekranı çatlamayan telefon görmedim ,dün komşumun düşmüş ve koruyuculu ekran çatlamış,unutmazsam foto alayım izin alarak ,Yani tedbir almış cam taktırmış ama yine de çatlamış,üstelik samsung
Abi kılıf takmazsan düşmüyor ben bunu keşfettimBen düşüp ekranı çatlamayan telefon görmedim ,dün komşumun düşmüş ve koruyuculu ekran çatlamış,unutmazsam foto alayım izin alarak ,Yani tedbir almış cam taktırmış ama yine de çatlamış,üstelik samsung
Aradım köye gitmişler ,ama gelince foto çekersin alattin bey dediBen düşüp ekranı çatlamayan telefon görmedim ,dün komşumun düşmüş ve koruyuculu ekran çatlamış,unutmazsam foto alayım izin alarak ,Yani tedbir almış cam taktırmış ama yine de çatlamış,üstelik samsung
Yanlış görmüşsündür üstadım sen. Rat Desing dir onlar. (Özellikle Desing yazdım. Nefret ediyorum bu kelimenin böyle kullanılmasından)Kanada da takıyorlar Hintliler piyasayı ele almışlar kılıftır cam filmi/camıdır milleti kandırıyorlar. 5 dolarlık camlara dünya fiyat istiyorlar Cep telefonu her ne kadar ucuza temin edilsede insanlar parayı çaydan toplamadıkları için tedbir alıyorlar genelde. Burda arabaya pek kıymet veren yok, eşşeği tarlaya sürer gibi davranıyorlar, çamurluğu kaportası çürümüş araçlara bile halen binen var.
Yok cidden birdaha görürsem çekeyim atayım. Geçen marketplace te geziyorum beyaz bir tencerenin kazınana kararana kadar kullanıp retro diye satışa koymuş. Hanımla kahkaha attık Tencere yeni model bu arada, anası ağlamış.Yanlış görmüşsündür üstadım sen. Rat Desing dir onlar. (Özellikle Desing yazdım. Nefret ediyorum bu kelimenin böyle kullanılmasından)