Telefonda hangi navigasyonu kullanıyorsunuz?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu konu aslında tamamen anket konusu,fakat ben, beni arayan-ki arayamıyorlar telefondan rehber harici engelli- kişilere hiç cevap vermediğimden anket açıp açmama konusunda kendimle uğraştım,sonuçta anket açmamaya ama bu konuyu da sunmaya karar verdim(gecenin 0:2 sinde) :) vay be bilmece gibi oldu yine :) ....
Evet gençler merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim şahsen :)
Nedenini de belirtirseniz sevinirim,ben mesela primo kullanıyorum,internete bağımlı olmuyorum ve benim için süper :)
NOT:
Bu konuda cevap vermeyeceğim,sadece okuyacağım...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Belli bir sure igo kullanmistim.
Son 3-4 yıldırda google maps fazlasiyla isimi goruyor.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Şehir dışına çıkmadıkça hiç ihtiyacım olmuyor. O zaman da Google maps kullanıyorum.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Özellikle İstanbul'da (yılda bir iki defa gidip geliyorum) Yandex kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim... Sebebine gelince; geçen yıl Beykoz'dan Beylerbeyi'ne gitmek için Next 535 cihazıma adresi girdim, birde ne göreyim çizdiği rota beni ilk önce Kavacık'tan ikinci köprüden karşıya geçiriyor, oradan birinci köprüye getiriyor ve birinci köprüden anadoluya geçirip Beylerbeyi'ne ulaştırıyor görünüyordu... :clapİstanbul'u bilmeyenler için temsili rotayı da ekleyeyim...

Ekran-Alintisi5d618a0f9063eb79.jpg

Saat de; bu arada 16 yani İstanbul'da cafcafın başladığı saatlerdi... Verdiği güzergah ile ben ancak gece yarısı o adreste olurdum herhalde... Sinirli şekilde kapattım navigasyonu ve kaldırdım attım, sonrasında da sattım... Hemen Yandex'i indirip telefona onunla gideceğim yere ulaştım... Yoğun trafikten kaçınma seçenekleri var, rota üzerindeki yoğun trafiği gösteriyor ve daha bir çok güzel özelliği mevcut... Bildiğim kadarıyla bulunulan şehir haritalarını indirirsek de, internetsiz kullanılabiliyor...

C Çevrimdışı

CanMurat 

Aktif Üye
26 Eki 2018
263
Gerek Google Maps, gerek Yandex...; kullanırken dikkatli olmak gerekiyor: İstanbul'da güzergahınızı, İCA'nın işletmesinde olan yeni ücretli karayolları üzerinden yapıyor, yakınındaki ücretsiz otoyolu alternatif güzergah olarak çıkarmıyor.Mesela; bildiğim bir güzergah olmasına rağmen bir kere şunun sözünü dinleyeyim dedim; alakasız bir şekilde beni İkitelli'de ücretli otoyola sokup, 3km sonra sapaktan aynı otobanın karşı tarafına döndürüp gitmem gereken normal güzergaha yönlendirdi. Beni o ücretli otoyola soktu ya; rahatladı. Bu durumun pek masumane olmadığını düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorsanız, güzergahları bilmiyorsanız, işiniz sadece bunlara kaldı ise; geçmiş olsun. Bir de, sürekli naviye bağlı yaşamayın: Yolları, güzergahları öğrenemiyorsunuz; sizi köreltir.

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Özellikle İstanbul'da (yılda bir iki defa gidip geliyorum) Yandex kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim... Sebebine gelince; geçen yıl Beykoz'dan Beylerbeyi'ne gitmek için Next 535 cihazıma adresi girdim, birde ne göreyim çizdiği rota beni ilk önce Kavacık'tan ikinci köprüden karşıya geçiriyor, oradan birinci köprüye getiriyor ve birinci köprüden anadoluya geçirip Beylerbeyi'ne ulaştırıyor görünüyordu... :clapİstanbul'u bilmeyenler için temsili rotayı da ekleyeyim...

Saat de; bu arada 16 yani İstanbul'da cafcafın başladığı saatlerdi... Verdiği güzergah ile ben ancak gece yarısı o adreste olurdum herhalde... Sinirli şekilde kapattım navigasyonu ve kaldırdım attım, sonrasında da sattım... Hemen Yandex'i indirip telefona onunla gideceğim yere ulaştım... Yoğun trafikten kaçınma seçenekleri var, rota üzerindeki yoğun trafiği gösteriyor ve daha bir çok güzel özelliği mevcut... Bildiğim kadarıyla bulunulan şehir haritalarını indirirsek de, internetsiz kullanılabiliyor...
Benim semte gelmişsin :) bilmeyenler için İstanbulu o sapıklığı yapıyor. En hızlı rota ve ya en kısa rota yüzünden sapıtıyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
ben o hatayı 1. köprüde yaptım beni 1. köprüye yönlendirdi ve araç ticari olduğu için dalgınlıkla köprü üzerinden çevirdi, allahtan plaka farklı olduğu için polis durdurdu , sağolsun devam et diye uyardı. Ayrıca bayram olması nedeni ile hgs çalışmaması adına bir sıkıntı yaşamadım

Son düzenleme:
Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35
Google mapsten şaşmam.

Her yönü ile işimi görüyor. Bugüne kadar bir falsosuna rastlamadım.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Gerek Google Maps, gerek Yandex...; kullanırken dikkatli olmak gerekiyor: İstanbul'da güzergahınızı, İCA'nın işletmesinde olan yeni ücretli karayolları üzerinden yapıyor, yakınındaki ücretsiz otoyolu alternatif güzergah olarak çıkarmıyor.Mesela; bildiğim bir güzergah olmasına rağmen bir kere şunun sözünü dinleyeyim dedim; alakasız bir şekilde beni İkitelli'de ücretli otoyola sokup, 3km sonra sapaktan aynı otobanın karşı tarafına döndürüp gitmem gereken normal güzergaha yönlendirdi. Beni o ücretli otoyola soktu ya; rahatladı. Bu durumun pek masumane olmadığını düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorsanız, güzergahları bilmiyorsanız, işiniz sadece bunlara kaldı ise; geçmiş olsun. Bir de, sürekli naviye bağlı yaşamayın: Yolları, güzergahları öğrenemiyorsunuz; sizi köreltir.
Telefonları test etmedim ancak, bu durumu navigasyon cihazlarında seçebiliyorsunuz... :ok
Benim semte gelmişsin :) bilmeyenler için İstanbulu o sapıklığı yapıyor. En hızlı rota ve ya en kısa rota yüzünden sapıtıyor.
Beykoz mu Beylerbeyi mi semtiniz? :saskin

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41

bende YAndeX i tek gecıyorum. aracımdaki kendı navıgasyonunda İGO yuklu ama yandex ondan bıraz daha iyi gibi. hem hızlı hem nokta atışı :mutlu
alternatif rotalarda devreye gırıyor trafıgın sıkıstıgı yerlerde

C Çevrimdışı

CanMurat 

Aktif Üye
26 Eki 2018
263
Telefonlarda gps anten kalitesi de çok önemli. Her haltı yazarlar telefonun özelliklerinde; fakat bu antenden bahsetmezler. Bazı telefon var navi de iyi performans veriyor, bazısı var kayboluyor. Bana yol gösterecek iken kendi kayboluyor :)

Geri
Üst Alt