Telefon Tavsiyesi

Bir düşük modeli var şuan bende mi A1 . 3080 mah var batarya 1 sene oldu kullanalı ilk gün nasılsa bataryası şuan da öyle . 1 günü rahat çıkarıyor sabah sarjdan aldim şuan yüzde 23 şarjı .

Aslında bu ömür işi şarj döngüsüne dikkat etmekten geçiyor.
Benim gibi sık şarj eden biriyseniz o batarya yoğun kullanımda su gibi akıp gidiyor.
Ama ilk zamanlardaki gibi bittikçe şarj etseydim, o zaman ömrü bu kadar kısalmazdı. :sirit

Eşimin lg g3 2 yıl 1 ay sonra bozuldu.yani garanti bitiminden 1 ay sonra.

Aslında bu ömür işi şarj döngüsüne dikkat etmekten geçiyor.
Benim gibi sık şarj eden biriyseniz o batarya yoğun kullanımda su gibi akıp gidiyor.
Ama ilk zamanlardaki gibi bittikçe şarj etseydim, o zaman ömrü bu kadar kısalmazdı. :sirit
Xiaominin önerdiği şarj etme şekli su gece sabaha kadar bırakacağına gündüz belirli aralıklarla şarj et daha iyi diyor. Bende her sabah kalkınca şarja takıyorum zaten fulleniyor kısa vakitte sonra çıkarıp kullanıyorum yada geceden takıyorum. Sarjdayken kullandığım da oldu telefonu

Sizin önerdiğiniz A2 Lite. Normal A2 arasında farklar var. Link atıyorum farkı görmeniz için.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bahsedilen telefon A2, sizin attığınız A2 lite hocam..
İki telefon arasındaki farkı az çok biliyorum, fiyat odaklı ve bayan kullanacağı için daha uygun fiyatlı olanı önermiştim... Neticede kişilerin ihtiyacına göre tercih yapması gerekiyor, atıyorum 32 gb depolama fazla gelen benim için 128 veya 64 gb alan peşinde koşturmam beyhude olur gibi...

İki telefon arasındaki farkı az çok biliyorum, fiyat odaklı ve bayan kullanacağı için daha uygun fiyatlı olanı önermiştim... Neticede kişilerin ihtiyacına göre tercih yapması gerekiyor, atıyorum 32 gb depolama fazla gelen benim için 128 veya 64 gb alan peşinde koşturmam beyhude olur gibi...
32 zamanla az geliyor fotoğraflar birikiyor güncellemeler geliyor programlar yüklüyorsun kafa rahat olsun en temizi 64. Sadece depolama olarakta düşünmemek gerekir 32 ve 64 lük telefonlar arasında donanım farkı olannlar da var kamera farkı olanlarda var rami zaten söylemiyorum artık. Lite full ekran çentikli bir telefon a2 de serinin devamı kamera olarak işlemci olarak daha önce bir telefon ama ben olsam bende ikisi arasında kararsız kalabilirdim.

arkadaşlar ithalatçı garantisi ile distribütör garantisi aynı şey mi? hangisi tercih edilmeli..

arkadaşlar ithalatçı garantisi ile distribütör garantisi aynı şey mi? hangisi tercih edilmeli..
hangi ithalatci firma garantili ? kvk ise alınız . distibütör xiaomi türkiye garantili cihazlar oluyor ithalatci garanti de o telefonu türkiyeye getirip garanti veren firma oluyor.

Hocam KVK dan başka ithalatci firmalar var büyük başlı benimki Evo bilişim sistemleri garantili mesela yanılmıyorsam genpa da var bunlar da sizi üzmez ama KVK olanı olursa +1 olur .

Geri
Üst Alt