Telefon tavsiyesi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
O zaman başka cihaz bakalım. Fiyat ve donanım olarak iyi görünüyordu halbuki. Biraz daha araştırıp bakayım. Aynı anda iki adet alınacak olmamız biraz sıkıntı 🙂 Bu arada telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın.
GM, Reeder, Vestel, Casper vs bunlara bulaşmam ben olsam.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Demiştim, dün gittim ve sıfır adıma faturalı samsung M22 aldım.bütün dükkanları dolaştım 4300TL'den aşağı bulamadım,eve dönecek iken bir dükkana daha girdim ve sordum ,bana "amca peşin keş alacaksan sana 4000 veririm" dedi,ödemesi varmış bu ay çünkü. "Aç kutuyu ,söyletme kötüyü" dedim ,ücretini ödedim helalleştik 691 bindim eve döndürm :)
Hemen tırı-vırı programları ya sildim,veya dondurdum,android12 yükseltti ,tek üzüntüm benim igo kurulmadı buna,bir de telefon kaydedicisi kuruldu fakat çalışmıyor, araştırıyorum ama.Evdekiler "telefonun garantisi bitmeden elleme" dediler :)
Hayırlı olsun Emmi Telefon kaydedici çalşıyor ama hepsi çalışmıyor uygun olanı bulman lazım ayar istiyor.

Google politika değişikliği sebebi ile telefon kaydecici uygulamalar çalışmıyor çalışanlarda sorun oluyor..

Güvenlik vs deyip yeni android sürümlerde bazı işlevleri kısmılar yada engellemişler ..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hayırlı olsun Emmi Telefon kaydedici çalşıyor ama hepsi çalışmıyor uygun olanı bulman lazım ayar istiyor.

Google politika değişikliği sebebi ile telefon kaydecici uygulamalar çalışmıyor çalışanlarda sorun oluyor..

Güvenlik vs deyip yeni android sürümlerde bazı işlevleri kısmılar yada engellemişler ..
Teşekkür ederim,bu gün tekrar denedim ,benim sesimi kaydediyor ama karşı sesi kaydetmiyor,ne yaptıysam olmadı,bende kaldırdım programı.Tabii en çok üzüldüğüm iGO oldu,onu da artık eski telefondan kullanırım :) playden indirdim ama beğenmedim 7 günlük deneme için 2012 haritası vermişler ,tam bir komedi,5 para etmez bana göre,anında kaldırdım iGOyu :)
Diğer taraftan numara engelleme programını satın aldım. Kullandığım ve çok beğendiğim programdı o da. :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Teşekkür ederim,bu gün tekrar denedim ,benim sesimi kaydediyor ama karşı sesi kaydetmiyor,ne yaptıysam olmadı,bende kaldırdım programı.Tabii en çok üzüldüğüm iGO oldu,onu da artık eski telefondan kullanırım :) playden indirdim ama beğenmedim 7 günlük deneme için 2012 haritası vermişler ,tam bir komedi,5 para etmez bana göre,anında kaldırdım iGOyu :)
Diğer taraftan numara engelleme programını satın aldım. Kullandığım ve çok beğendiğim programdı o da. :)
Karşının sesi duyulmuyor Emmi sivrisinek sesi gibi :kiskis bende kaldırdım..

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aynen,sesi üst dip yapsan da mırın mırın geliyor,ama benim ses maşallah düğünde şarkı söyleyen "alo" gibi çıkıyor :haha1
Android 11 de WhatsApp zil sesi değişmiyor Emmi kişiye özel zil sesi ile çözdüm.
Android sürümü yükseldikçe iyi olacağına kötü oluyor biryeri yaparken diğerini bozuyorlar..

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
12 de değişiyor ,hemen kendi zil sesimi yükledim ,ama 11 de de çalıyordu zil sesim .
Redmi not 8 değişmiyor kişiye özel değiştirebiliyorum sadece WhatsApp da yapıyor Emmi ilginç bir durum

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ya "yapamadım "demiyorsun da :haha1
Yok Emmi seçiyordum değişti gözüküyordu, ayardan çıkınca tekrar varsayılana dönüyordü.
Sinir oldum enson sık görüştüklerime özel atadım şimdi düzeltmişler değişiyor..

Geri
Üst Alt