teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sevgili Alperentoy ,benim olmayan yukarıdaki alıntı , sanki ben söylemişim-yazmışım gibi olmuş ,inan beni yorgun yorgun güldürdün.O yazdığın alıntıyı dış basın 2018 de yayınlamış ,ben çip konusunda ne demek istendiğini anladığım için oğluma o espiriyi yapmıştım zaten,yani kart çipine veya buna benzer tanımlamayı ben yapmadımAslında hocam chip kelimesini entegre devre anlamına indirgemeyelim lütfen, imf borç verirken şartları arasına koymuş, O kelimenin altında bir din bir ekonomi, yeni bir (bize sorumayan) dünya düzeni yüklü. Aslında şu an yaşadıklarımızın bir parçası. Yani adamlar android yapma, robot yapma derdinde değil aşmışlar insanı hackleyip sonunda direk robota çevirme derdindeler. Aklıma rahmetli büyükelçi, İhsan Sabri Çağlayangil'in, Ortadoğu'da önemli bir akşam yemeğine çağırılıp gittiğinizde adınızı davetli listesinde bulamazsanız kesin menü listesindesiniz' diye sözü geliyor. Yani bu dünyada dünya çapında birşey yapılıyorken anlamsızca duran, anlamdığı çağrıya koşan, biri kitle varsa işte onun ve neslinine vay haline...
Bak bakalım böyle bir senoryoyu kim neye niçin yazar, filmini neden çeker; filmi izlemediysen mutlaka izle çok keyif alıp üzerinde çok düşüneceksin.