TCL için ne dediysem o çıktı.

teraspy Çevrimiçi

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,731
65
Soranlara çok yoğunlar.
Belediyedeki kapıya yazmışlar "Yoğunluk nedeniyle dosyalarınız 6 ay ile 1 yıl arasında bakılmaktadır." diye ama ne zaman gitsem içeride sadece aynı kişi var. Hiç iki kişi göremedim.
Konu dışı:
6 ay ile 1 yıl arası :alala
Bu bile ne kadar az şikayet olduğunu gösterir mi acaba :alala

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Konu hakkında bir güncelleme daha yapayım.
10.11.2021 tarihinde firmanın savunması gelmiş.
Adem Helvacı Adem Helvacı
Bu savunmayı biz görebiliyor muyuz acaba?
Hayır ne yazık ki. Heyet gider savunma yazıları. Onlar savunma yazısını ve sizin beyanlarını okur, inceler, irdeler, heyette teknik donanımı olan birisi var ise heyet kararı orada alınır, yok ise bilirkişi atanır ve bu sefer bilirkişi raporu beklenir.

C Çevrimdışı

Celal34K

Yeni Üye
16 Kas 2021
1
47
Konuyla ilgili değil ancak yazacak yer bulamadım. Kayınpederimin bilgisayar monitörü arızalı olduğundan hem bilgisayarı bağlamak ve hem de 2. tv olsun diye, hepsiburada üzerinden carrefour satıcısından 32" toshiba sipariş ettim. Ürün 13/11/2021 tarihinde horoz lojistik tarafından getirildi. Kutusunda hasar olduğundan teslim almadım. Hasar tespit tutanağı istedim vermediler. Alıcı ürünü kabul etmediğinden iade yazıyoruz dedi görevli. Çok beklemedikleri için apar topar bir fotoğraf çekebildim. Ben hasarlı diye teslim almadığımı özellikle belirtirken onlar ürünü sanki her şey normalmiş de keyiften teslim almadığımı ima ederek geri göndereceklerini söylediler. Bugünle beraber 5 gündür ürün Samsun horoz lojistik deposunda bekliyor ve iade sebebini adreste beni bulamadıkları için teslim edilmedi yazmışlar. Ürünü satıcıya geri göndermiyorlar, satıcıya göndermedikleri için de ben paramı alamıyorum. Hepsi burada çözüm merkezine yazdım çözüm bekliyorum. Horoz lojistiğe salı günü bildirdim, bugün perşembe tekrar aciliyet belirttim. Ama el elin eşeğini türkü çığırarak ararmış misali sonuç alamıyorum. Körü körüne bekliyorum. Anlayacağınız kurala uydum, paramla rezil oldum ve olmaya da devam ediyorum.

A Çevrimiçi

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
604
45
Konu hakkında güncelleme yapayım.
19.01.2022 tarihinde gündeme alınıp 21.01.2022 tarihinde de lehime karar çıktı.
10.02.2022'de AWOX Servisinden (evet AWOX Srvisi, TCL Servisi değil) aradığını söyleyen bir kişi televizyonu getirmek için beni tekrar aradı. Arayan kişiye kararı söyledikten sonra ben bir merkezi arayayım diyerek telefonu kapattı. Sonra bir başkası aradı ve televizyonun kutusu ve bende kalan aparatlarını (kumanda, ayaklar vb.) alıp Vatan Bilgisayar'a vermek üzere birisini yönlendireceklerini söyledi. Her ne kadar kutusunu saklamak gibi bir yükümlülüğüm olmasa da (benim kullanım sürem yaklaşık 3 ay) sırf bunların yokuş yapabileceklerini düşündüğümden kutuya kadar hepsini saklıyordum.
11.02.2022'de biri geldi ve bendeki tüm kalan parçaları verdim.
18.02.2022'de Vatan Bilgisayar iade işleminin başlatıldığına ve bankama iadenin bildirildiğine dair bir sms attı.
Bugüne kadar hesabıma yatan birşey yok. Pazartesi önce bankayı arayacağım kendilerine bu tarz bir bilgi gelip gelmediğine dair. Gelmemişse Vatan Bilgisayarı arayacağım. Duruma göre cebri icra'ya kadar yolu var.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Konu hakkında güncelleme yapayım.
19.01.2022 tarihinde gündeme alınıp 21.01.2022 tarihinde de lehime karar çıktı.
10.02.2022'de AWOX Servisinden (evet AWOX Srvisi, TCL Servisi değil) aradığını söyleyen bir kişi televizyonu getirmek için beni tekrar aradı. Arayan kişiye kararı söyledikten sonra ben bir merkezi arayayım diyerek telefonu kapattı. Sonra bir başkası aradı ve televizyonun kutusu ve bende kalan aparatlarını (kumanda, ayaklar vb.) alıp Vatan Bilgisayar'a vermek üzere birisini yönlendireceklerini söyledi. Her ne kadar kutusunu saklamak gibi bir yükümlülüğüm olmasa da (benim kullanım sürem yaklaşık 3 ay) sırf bunların yokuş yapabileceklerini düşündüğümden kutuya kadar hepsini saklıyordum.
11.02.2022'de biri geldi ve bendeki tüm kalan parçaları verdim.
18.02.2022'de Vatan Bilgisayar iade işleminin başlatıldığına ve bankama iadenin bildirildiğine dair bir sms attı.
Bugüne kadar hesabıma yatan birşey yok. Pazartesi önce bankayı arayacağım kendilerine bu tarz bir bilgi gelip gelmediğine dair. Gelmemişse Vatan Bilgisayarı arayacağım. Duruma göre cebri icra'ya kadar yolu var.
Şu zamana kadar olan kısım dahi yine de iyi gidiyor.
Tabi biz artık bunları İYİ diye kabul ediyoruz ne yazık ki.

Nihai haberi bekliyoruz :ok

Geri
Üst Alt