Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Haklı çıktığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Aaaah ah güzel kardeşim. Sen bunu yapınca kazanan sadece avukatlar oluyor güzel Ülkemde. Ne yazık ki MARKA HAKLARI kapsamında yüce Devletimiz bunun yapılmasına izin vermiyor.böyle sorunlu ürünler markalar olsun ürünü alıp ana mağzasının yerine atacan medya üzerinden hiç sonuç alınmazsa
Asıl sizler iyi ki varsınız güzel kardeşim.iyiki varsınız üstadım
Bunu sıkça yazıyorum farkındayım lakin en iyi tanımlayan bu oluyor.Fiyatı uygun bile olsa(ki değil) bizde servis ağı henüz oturmamış markalardan uzak durmakta fayda var, sonra böyle muhatap alacak doğru düzgün insan bile bulamıyoruz karşımızda. Arkadaşa geçmiş olsun, umarım parasını geri alabilir.
Burada saygıyı hak eden en öncelikli kesim samimiyetle yazıyorum ki sizlersiniz. Şu mecradan ve bizden yıllardır desteğinizi esirgemiyorsunuz. yukarıda yazdım yine yazıyorum. ''Siz yoksanız biz hiçiz'' açık ve net.Güçlünün haklı sayıldığı, sesi çıkanın itibar gördüğü, garibanın zayıfın kimsesizin naif kişilerin örselendiği, düşeni yemenin veya ona bir tekme daha atmanın meziyet haline geldiği böyle bir dönemde haksızlık karşısında çıkan gür sesin gönlümü ferahlatıyor. Nefesine kuvvet abi. Saygılar sevgiler hürmetler sunuyorum.
Vatandaşa bunu reva gören kim var ise hepsi beter olsun.tcl -awox fark etmiyor hiç biri türk insanına kıymet vermiyor avrupada böyle hizmet verseler silinir giderler.
Yayınları ne aracılığı ile izliyorsunuz?Bende aldım c 715 tcl 1 ay oldu,şimdilik çalışır durumda bı sorun yok,aynı modül mü var bizim TV de de acaba Adem bey
Modül dediğimiz şey şu;Bende aldım c 715 tcl 1 ay oldu,şimdilik çalışır durumda bı sorun yok,aynı modül mü var bizim TV de de acaba Adem bey