Kisuke Urahara
Aktif Üye
- 21 Mar 2019
- 434
Resmen bin liraya 65 inç TV alıyorsunuz yaw. Dostum birşey diyeceğim. 65 inç TV aldın mı orda . İnşallah almışsındir ?Hollanda'da bulduğum fiyatlar bu şekilde sanırım hisense tercihim olur
Resmen bin liraya 65 inç TV alıyorsunuz yaw. Dostum birşey diyeceğim. 65 inç TV aldın mı orda . İnşallah almışsındir ?Hollanda'da bulduğum fiyatlar bu şekilde sanırım hisense tercihim olur
Henüz almadım ama dönünce bakacağım ama muhtemelen hisense olacakResmen bin liraya 65 inç TV alıyorsunuz yaw. Dostum birşey diyeceğim. 65 inç TV aldın mı orda . İnşallah almışsındir ?
TCL 10 Pro versiyonunda işlemci olarak snapdragon 675 kullanılmış, bu düşük değil mi?
edit: ben direk telefon olayına daldım ?
Güzel bilgi için teşekkürler ?TCL nin artı avantajı yeni modellerinde roku tv arayüz yazılımıyla sunulması , yoksa yazılım sıkıntılı anlaşılan üzerinde çalışılıyor yada aradığınızda düzeltilmiş yazılımları bulunabiliyor kendi uğraşmasada TCL ) birçok sorun yazılımın sorunsuz olmasıyla düzeltilebilinecek gibi donanımsal kısmı neyse o
Dolby Vision ve Dolby Atmos destekli ürünü olması güzel ama maksimum son ses verdiğinizde sesin bozulması rahatsız edici denmekte
yani birde bazı modellerde ONKYO ses sistemi desteği sunduğunu belirtsede bi samsung yada lg ses kalitesinin olmadığı
YouTube, en son cihaz yazılımında 4K60FPS sıkıntılı olduğu belirtilmiş
Dolby Vision var evet ama sıkıntılı pek memnun edici vision değil denmekte en son aygıt yazılımında
görüntünün HDR'de aşırı pozlanması parlaklığın yüksekliği yada yerel karartma desteğinin olmaması eksisi siyah renklerde ve hatta
renk gamının tam gerekli renkleri yansıtamaması
görüntü titremesi, interpolasyon sorunu
geneli VA panel yan açı dan haliyle sıkıntılı soluk ve daha da bulanıklaştığı demişler algıdada seçicilik olsada VA panelin artı eksileri malum belli zaten
tv lerinde 5 GHzde çalışıp çalışamaması ki genellikle 5 i göremediklerini şikayet etmişler...
5 GHzde Wi-Fi aralığı desteği olduğunu belirtsede ..
2.4GHz için DLNA Henüz normal şekilde kullanılamadığı, ancak korkunç derecede dengesiz olduğu dedkodular arasında olsada herkesin hem fikir olduğu
ucuza tv yi vermesi TCL anlaşılan
Ucuz etin yahnisi yavan (tatsız) olur atasözü var varın siz karar verin Tr ye girerse
he orda olsam Vizio M serisi olsaydı iydi ama samsung yada bi Lg ki nanocell ürünü 9 serisi alamıyacaksam bildiğim kadarıyla Vestel vs. mi TCL mi derseniz %100 TCL derdim
sıralamam Vizio , Hisense (Netflix bildiğim kadarıyla hala sıkıntılı bu markada anlaşamıyolar heralde). TCL, Xiaomi olurdu.. fiyat aralıklarıyla bu görüşlerim bence diyerek tabikide .. saygılarsss..
Henüz almadım ama dönünce bakacağım ama muhtemelen hisense olacak
Bakarım hocam ama aklımda deli şeyler var şuan. Türkiye'de bir arsa alip herkesten, teknolojiden uzak bir hayat yaşamak istiyorum. Konu saptı ama bu ara aklım fena şeylerle meşgul ?Hocam sen Avrupa'da OLED veya QLED panel bak.
Paranı LCD panele harcama derim.
55 olsun ama paneli güzel olsun.
Ben Euro kazansam zaten OLED veya QLED'den aşağısına bakmam. (QLED'in de iyi olanları tabi.)
Bakarım hocam ama aklımda deli şeyler var şuan. Türkiye'de bir arsa alip herkesten, teknolojiden uzak bir hayat yaşamak istiyorum. Konu saptı ama bu ara aklım fena şeylerle meşgul ?
Güzel haber: Eylül'de satışa çıkacakmış...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.