Hisense çok iyi ama hiç gelmedi zaten bizim pazaraHollanda'ya dönünce bir Hisense denemek istiyordum zira Türkiye'de yok artık. Birde bunu araştırmak lazım
Geçen almak istediğimde bazı 2 el satılık ilanlari gördüm hatta bazı sitelerde eskiden olduğuna dair indexlenmeler görmüştüm. Sonrasında axen ve hi Level gibi hatalarım oldu ki şükür iade edebildim ?şuan sharp, hisense önceliğimdi şimdi tlc yi inceleyecegimHisense çok iyi ama hiç gelmedi zaten bizim pazara
Aynen telefonda istediği ivmeyi yakalayamadı bı Xiaomi olamadı ilk girişte.Telefonda girdiği gibi gelecekse hiç gelmesin, orada çok kısa sürede %30 un üstünde indirin yapmak zorunda kalmışlardı
Olamazdı çünkü TCl flex modeline 4000 e yakın para istedi, sonra adam oldu yerine indi ama bizim piyasa sevmez bu hareketleriAynen telefonda istediği ivmeyi yakalayamadı bı Xiaomi olamadı ilk girişte.
Olamazdı çünkü TCl flex modeline 4000 e yakın para istedi, sonra adam oldu yerine indi ama bizim piyasa sevmez bu hareketleri
Afedersin gö*ü kalkıyor, ülke gerçeklerine en uyum sağlayan xiaomi onu geçmenin ya da yarışmanın tek yolu fiyat rekabeti bunu anlamayan batar gider TR pazarındanBenim anladığım kadarıyla dünyayı kasıp kavuran firmalar Türkiye'ye gelince birşeyler oluyor. Vergiden mi başka birşey den mi bilemedim. Uygun fiyatlı olamıyor.
yurt dışında yaşayan gurbetçilerin Kapıkule'den girince trafik canavarına dönüştükleri gibi desene...Benim anladığım kadarıyla dünyayı kasıp kavuran firmalar Türkiye'ye gelince birşeyler oluyor.
Adem abinin en sonki videolarda nokta atışı yaptığı konuyduServis işi kolay ki...
Arıza oluşunca, yeni tv verirsin eski tv nin fiyatı kadar fark istersin olur biter.
Oraya ithafen yazdım ya zaten...Adem abinin en sonki videolarda nokta atışı yaptığı konuydu
İstanbuldaki abim 2010 ya da 2011 senesi tam hatırlamıyorum 40 ya da 42 inç hisense tv almıştı. O zaman kocamandı tabi hala kullanıyor bence, Allah nazarlardan korusun.Hisense çok iyi ama hiç gelmedi zaten bizim pazara