insanları başka bir foruma yönlendirmenin gereği yok bu dediğiniz foruma ben senden çok yıllar önce üye idim ama forumu yanlış kişiler yönetiyor ve bir çok usta buradan ayrıldı seninle tartışmaya girmeyeceğim ama üslubun yanlış orada yazılanları zaten ben biliyorum modül girişli cihazların bir çoğunda çalışıyor ancak orada yazılanlar gibi vede benim yazdığım gibi çok hata veriyor tv,lerde ise sıkıntılı bu zaten yeni birşey değil sen belki bilmessin bu mödüllü üyelikler başladığında digitürk,ün canı çok yandı satılan bir çok cryptoworks modül çeşitleriyle ve sahte kartlarla yayınlar seyrediliyordu sonradan bir çok yere ani baskınlar yaparak ve mahkeme kararı ile illegal yayın yapanlara hapis ve para cezası getirdiler isteseler bu işi yapanlar yine yayınları kırabilir ama riske girmek istemedikleri için Cccam daha sonrasında ise şimdilerde iptv sistemini kurdular farkında isen digitürk bunlarla başa çıkamadığı için zaman ve elemandan tasarruf için kendisi,de iptv play üyeliğini çıkardı yanlış bir bilgi yok .