Benim eski televizyonun aparatı vardi 50 cm uzunluğunda. Onunla astirdimTelevizyonu sonradan duvara astiran var mi ? Nasil bi yol izlememiz lazim ? Kendimiz aparat alip asabilir miyiz ?
55" ve 40" televizyonlarımı hareketli askı aparatıyla duvara astım.Televizyonu sonradan duvara astiran var mi ? Nasil bi yol izlememiz lazim ? Kendimiz aparat alip asabilir miyiz ?
hocam ben yükledim. ama gözle görülür birşey dikkatimi çekmedi.....senin keşfettiğin birşeyler var mı?Yeni güncelleme geldi v503 yükleyen veya farklı bir özellik gören varmi
telegram hesabının adı nedir?Performans artışı var daha stabil telegram grubunda performans Mode diye bir özellik eklendiği yazıyor ikonlarda biraz elden geçmiş diyelim
Tcltelegram hesabının adı nedir?
Tek kablo gelip,o tek kabloyu odalara dağıtmanın tvye zararı olur evet.2 tvden biri çalışacak mutlaka,merkezi sisteme bak bakalım boş çıkış var mı ,varsa dairene kablo çekAdem Helvacı abim tv kurulumana gelenler bizim binada ortak uydu sistemi olduğunu iki tv nin aynı anda uyduya bağlanmamasını yoksa tv nin ana kartında yanma meydana geldiğini ifade ettiler. Böyle bir şey var mıdır? Her dairede tek lnb bağlantısı var onuda odalara yaymislar. Aynı anda iki tv de uydu yayını izlemenin tvye herhangi bir zararı olur mu? şimdiden teşekkür ederim
hocam slmlar 728g için bu son versiyon sanırım bunu yükleyebilir miyiz?728 içinde geçerli güncellememiş olanlar için fark ettiğim değişiklikler şunlar:
- Son güncellemeden daha fazla sıvı sistemi.
- Ayarlarda simge değişiklikleri.
- Artık "3 çizgili düğme " düğmesi bazı ayarlara hızlı erişim sağlıyor.
- Kısayol düğmesi (netflix'in üzerinde), artık TCL Kanalı ve Tarayıcı'ya ek olarak, Media Player'a da bir kısayol sunuyor.
- ARC cihazlarını harici bir ses çubuğu olarak kontrol etmek için daha fazla akışkanlık.
- Dolby Vision ve Atmos normal çalışıyor (HBO MAX üzerinde test edilmiştir).
- Game Master seçeneği henüz uygulanmadı.
- Apk aracılığıyla kurulan Gamebar normal şekilde çalışmaya devam eder.
Tcl
hocam slmlar 728g için bu son versiyon sanırım bunu yükleyebilir miy
hocam slmlar 728g için bu son versiyon sanırım bunu yükleyebilir miyiz?
Selam, evet son güncelleme V503 ve isterseniz yükleyebilirsiniz.hocam slmlar 728g için bu son versiyon sanırım bunu yükleyebilir miyiz?