Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Konu açıldıktan sonra fiyat düştü
Sevgili @A@aeronics in uyardığı ve benim de ısrarla ürün görmek istememin haklı sebeplerinden birisi olan bu bilgi karmaşası neticesi insan ne yorum yapacağını şaşırıyor.
Kendi yapı ile kavrulan, inceleyeceği ürünleri maddi imkanlar elverdiği ölçüde kendisi satın alıp inceleyen bizlerin her ürüne ulaşabilecek gücü olmaması ve firmaların da sanıyorum ki huyumuzu bildiklerinden dolayı bize ürün göndermeye yanaşmaması nedeniyle bu karmaşalar meydana geliyor üzülüyorum aslında.
Hiç bir zaman ticari çıkar uğruna tüketicisini yanıltan veya kafa karıştıran firma ve markaların değirmenine su taşımadım, taşımayacağım da.
Bazı konuları somut veriler ile kendim tespit edene kadar yorum yapmak doğru olmuyor bir kere daha görmüş anlamış olduk.
Bu işi çözebilmek adına aslında bir girişimde bulundum ve bir süreliğine KATIL özelliğini aktif hale getirip dedim ki ''Beyler destek olursanız, burada biriken para ile incelenmesini istediğiniz ürünü satın alıp iliğine kadar inceler, sonra siz nasıl istiyorsanız ya çekilişle katılımcılardan birisine yüksek indirimli satar ya hediye ederiz'' Bana kalsa indirimli satıp bir sonraki incelenmesi istenen ürünü satın alabilirdik biriken para ile lakin yaklaşık 2 ayda 20 kişiden destek gelince hesabı kapatıp ücretlerin iade edilmesini sağladım.
Hatta birçok arkadaşımız ''Adem Helvacı paralar geri döndü neden?'' diye yazdılar ama olmadı dostlar, hayallerdeki başka idi, gerçekler başka oldu
Yani tek başımıza bu kadar, işin özü bu..
Son düzenleme: