Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,731
- 40
Konuyla ilgili bir ekleme yapayım; Halk TV'yi uydudan izlediğimde (Kablo TV - Conax Modül) alt yazılar pürüzsüz bir şekilde akıyor. Fakat Youtube uygulamasında Halk TV'nin tekrar yayınlarını izlediğimde ise alt yazılar takılarak gidiyor. Üstelik Apple TV 4K harici kutu kullanıyorum, otomatik kare eşleme özelliği açık durumda. 120 hz 4K TV (XH9077), 100 mbit kablonet internet.
Demek istediğim, bu işin tv'nin paneli ile çok fazla alakası yok. İnternet yayınlarında bitrate ve kaynağa bağlı olarak böyle şeyler yaşanması normal.
Enteresan olacak ama, dün akşam yine Apple TV cihazdan, TOD TV'nin uygulaması üzerinden Beşiktaş maçını izledim. Görüntü hem gayet akıcıydı hem de oldukça netti, hatta Digiturk kutusu ile aldığım yayından daha net bir görüntü vardı.
Demek istediğim, bu işin tv'nin paneli ile çok fazla alakası yok. İnternet yayınlarında bitrate ve kaynağa bağlı olarak böyle şeyler yaşanması normal.
Enteresan olacak ama, dün akşam yine Apple TV cihazdan, TOD TV'nin uygulaması üzerinden Beşiktaş maçını izledim. Görüntü hem gayet akıcıydı hem de oldukça netti, hatta Digiturk kutusu ile aldığım yayından daha net bir görüntü vardı.