TCL 55C728 donma sorunu?

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Merhaba
TCL marka 55C728 model TV'yi aldım bir haftadır kullanıyorum iki kere kanal değiştirme sırasında kilitlenme/donma sorunu yaşadım hiçbir şey çalışmıyor fişini çekmek zorunda kaldım. Bunun sorunu ne ciddi birşeyse iade edebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Adem Helvacı Adem Helvacı abi bu sorun neden olur TCL desdeğe mail attım muhtemelen servise yönlendirirler servislik durum olursa iade ederim ben nunu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Adem Helvacı Adem Helvacı abi bu sorun neden olur TCL desdeğe mail attım muhtemelen servise yönlendirirler servislik durum olursa iade ederim ben nunu
Bende benzer durumu Samsung Smart Tv yaşıyorum.

Çocuklarım youtube, netflix vb uygulamalara girip çıkış yapmadan diğer uygulamalara giriyorlar. arkaplanda çalışmaya devam eden uygulama nadirde olsa bug yaratabiliyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Abi servis ne yapacakki bu yazılımsal bişey bence güncelleme ile düzeltilir bunu merkeze iletmeleri gerek belki herkeste vardır bu sorun bilemiyorum ki
Tabii,
yazılımla çözülür ancak bir sorun varsa sevgili Kormac,ama tabii bunu da servis bildirecek merkeze,yoksa nasıl haberleri olsun :ok

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Bide böyle Tv nin altına elimi sürtüğümde hafif çok hafif bi elektriklenme oluyor

Geri
Üst Alt