Ortaya bir fikir attım. Felâket tellalığına soyunmuşsunuz. Yahu bu sadece bir fikir. Fikirler gelişebilir, düzeltilir, hatta yokmuş gibi de davranılır.
Şimdi gelelim dediklerinize, adamın GBT kısmına çok güldüm. Bir sürü STK var kim kimin GBT'sine bakıyor. Misal; bir fakir gördün gidip yardım ettin para verdin adam o parayla gitti yanlış iş yaptı. Burada sen suçlu olmuyorsun ki sen yardım ettin. Ona bakarsanız, bir sürü STK var hepsi yardım ettiği adamların GBTsine mi bakıyor. Haydi bakıyorlar diyelim gözden kaçanlar oldu adam bağış parasını kullanacakken kanına şeytan girdi olmadık bir şey yaptı şimdi o parayı verdi diye STK mı suçlu?
Çok büyütüyorsunuz, ortada iyi niyet var. Biz demiyoruz yoldan geçene para dağıtalım bu bir taslak. İhtiyaç sahibi tabi ki de araştırılıp verilecektir. Ona bakarsanız çekiliş yapıyoruz onunda yanlışları vardır. Çekilişe katılanların GBTsine bak
Sota
Yapmayın gözünüzü seveyim, bu kadar karamsar, kötüyü düşünen olmayın. Niyetimiz ortada alacak verecek sistemi kurulacak. Kayıtlar tutulacak, bir de TC sorgulama sistemi geldi mi tadından yenmez. Biz burada yanlış iş yapmıyoruz
Twitterda millet birnine yardım ediyor onlar da bu kadar detaylı düşünüyor mu.