Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,462
Arkanda kocaman admin var nedemek imkan olursaİmkan olursa gelirim elbette.
Arkanda kocaman admin var nedemek imkan olursaİmkan olursa gelirim elbette.
Arkanda kocaman admin var nedemek imkan olursa
Şu Sigara denen zıkkıma hiç meyletmedim. Alkol kültürüm yoktur, sigara zaten içmem, en zararlı alışkanlığım günde 4-5 kere yeniden demleyip içtiğim açık çayımdır , aşırı tein maddesinin yaptığı kadar kafa yetiyor demek ki bana
Kişi başına düşen inzibat sayısını da aynı paralelde arttırırız ama çözüm olmayacağını hepimiz biliyoruz. En güzeli ağır ağır ilerlemekÇok sağlam temelleri olan güzel ailede bulunmaktan mutluyum... Bu mutluluğa vesile olanlara sonsuz teşekkürler.
Tek endişem, aile büyüdükçe yaramaz çocukların artması... ?
Gönderecem diye bir dünya artizlik yapıp da göndermediğin künefe mi?Heeee Bizim Bir künefe Hikayesi Vardı Adem Helvacı teraspy F fikoloji Umut Barış Pixel Teknoloji Olmadan Gelmeyin.
Bende uzun zamandır herhangi bir foruma üye olmamıştım. Çok eskiden araç forumlarına üyeydim. Orada da güzel dostluklar oluştu. Fakat son dönemlerde reklam, engelleme, sürekli birilerini öne çıkarma (Usta parçacı vb..) gibi nedenlerle soğumuştum. Hatta bu kişiler normalden daha fazla para talep etmeleri başka yere gitme demeleri iyice can sıkıcı bir haldeydi. En sonunda da kapandılar zaten. Olan bizim foruma katkı sağlayıp edindiğimiz tecrübelerin yok olup gitmesine oldu. Şimdi aynı şeyleri daha dinamik olan, herhangi bir tarihçesi olamadığı için günlük yaşanan Facebooklara taşındı. Forumlara çok ayrıdır. Çünkü paylaştığınız bir bilgi bir düşünce sürekli orada ve ulaşılabilir. Hiç yoktan her ne kadar beni tanımasa da Adem Bey'in akım korumalı prizin aslında sadece bir varistör olduğunu öğrenip daha sonra forumuna üye olup yorum yazmakta varmış Sizin sayenizde birde A101 Toshiba 58" televizyonum oldu Böyle bir forumda olmak beni mutlu ediyor. Umarım kendi bildiğim konularda bu foruma yardımcı olmaya çalışırım.
Bende uzun zamandır herhangi bir foruma üye olmamıştım. Çok eskiden araç forumlarına üyeydim. Orada da güzel dostluklar oluştu. Fakat son dönemlerde reklam, engelleme, sürekli birilerini öne çıkarma (Usta parçacı vb..) gibi nedenlerle soğumuştum. Hatta bu kişiler normalden daha fazla para talep etmeleri başka yere gitme demeleri iyice can sıkıcı bir haldeydi. En sonunda da kapandılar zaten. Olan bizim foruma katkı sağlayıp edindiğimiz tecrübelerin yok olup gitmesine oldu. Şimdi aynı şeyleri daha dinamik olan, herhangi bir tarihçesi olamadığı için günlük yaşanan Facebooklara taşındı. Forumlara çok ayrıdır. Çünkü paylaştığınız bir bilgi bir düşünce sürekli orada ve ulaşılabilir. Hiç yoktan her ne kadar beni tanımasa da Adem Bey'in akım korumalı prizin aslında sadece bir varistör olduğunu öğrenip daha sonra forumuna üye olup yorum yazmakta varmış Sizin sayenizde birde A101 Toshiba 58" televizyonum oldu Böyle bir forumda olmak beni mutlu ediyor. Umarım kendi bildiğim konularda bu foruma yardımcı olmaya çalışırım.
En az burası kadar işlevsel, sıcak, samimi bir araba forumuna da bekleriz... ☺Bende uzun zamandır herhangi bir foruma üye olmamıştım. Çok eskiden araç forumlarına üyeydim. Orada da güzel dostluklar oluştu. Fakat son dönemlerde reklam, engelleme, sürekli birilerini öne çıkarma (Usta parçacı vb..) gibi nedenlerle soğumuştum. Hatta bu kişiler normalden daha fazla para talep etmeleri başka yere gitme demeleri iyice can sıkıcı bir haldeydi. En sonunda da kapandılar zaten. Olan bizim foruma katkı sağlayıp edindiğimiz tecrübelerin yok olup gitmesine oldu. Şimdi aynı şeyleri daha dinamik olan, herhangi bir tarihçesi olamadığı için günlük yaşanan Facebooklara taşındı. Forumlara çok ayrıdır. Çünkü paylaştığınız bir bilgi bir düşünce sürekli orada ve ulaşılabilir. Hiç yoktan her ne kadar beni tanımasa da Adem Bey'in akım korumalı prizin aslında sadece bir varistör olduğunu öğrenip daha sonra forumuna üye olup yorum yazmakta varmış Sizin sayenizde birde A101 Toshiba 58" televizyonum oldu Böyle bir forumda olmak beni mutlu ediyor. Umarım kendi bildiğim konularda bu foruma yardımcı olmaya çalışırım.
Sota' Alıntı:Forumu biz kurduk ama forum bizim değil.
Forumu yaşatacak olanda , silinip gitmesi de
sizlerin ellerinde
yani forum sizindir."
Diyerek bu yola çıktık.
Forumumuzdaki aile ortamının verdiği sahiplenme duygusu, yardimlaşma,paylaşmanın verdiği hazla
bugünlere kadar geldik.
Şubat ayı itibariyle
115bin tekil ziyaretçi.
1 milyon 160bin sayfa görüntülemesine ulaştık.
Bu takım çalışmasında desteğini esirgemeyen tüm aile fertlerine teşekkürü borç bilirim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.