Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Şuan bayağı bi sakalım var ağırlık olarak bıyık sen beni gördünmüki hiç yaBıyıkları kesmen lazım yoksa olmaz
Şuan bayağı bi sakalım var ağırlık olarak bıyık sen beni gördünmüki hiç yaBıyıkları kesmen lazım yoksa olmaz
Bizi hafife alıyorsun gibi, ara ara Adıyaman da paylaştığın selfiyene bakıyorumŞuan bayağı bi sakalım var ağırlık olarak bıyık sen beni gördünmüki hiç ya
Ben Boşuna demiyorum arkadaş Senin profil resminden belli Bak SennnBizi hafife alıyorsun gibi, ara ara Adıyaman da paylaştığın selfiyene bakıyorum
Mekan tanıdık geldimiBen Boşuna demiyorum arkadaş Senin profil resminden belli Bak Sennn
Gelmezmi Ya Şaka bi yana sen nerden buldun bunu yoksa benimi takip ediyonuz bakimMekan tanıdık geldimi
Heran ensende bitebiliriz dikkatli ol. (Kredi kartını cebinde bulundurmayı da unutma)Gelmezmi Ya Şaka bi yana sen nerden buldun bunu yoksa benimi takip ediyonuz bakim
Heeee Bizim Bir künefe Hikayesi Vardı Adem Helvacı teraspy F fikoloji Umut Barış Pixel Teknoloji Olmadan Gelmeyin.Heran ensende bitebiliriz dikkatli ol. (Kredi kartını cebinde bulundurmayı da unutma)
Heeee Bizim Bir künefe Hikayesi Vardı Adem Helvacı teraspy F fikoloji Umut Barış Pixel Teknoloji Olmadan Gelmeyin.
Şaka bi yana samimi söylüyorum Gelirseniz çok memnun olurum ve sevinirim.Baskın yaparız bir gün artık.
Şaka bi yana samimi söylüyorum Gelirseniz çok memnun olurum ve sevinirim.