Risk grubundan kişiler varsa ve her gün kalabalıklara karışılıyorsa ayrı odalarda durmak mantıklı. Bugün bizim sitede bir hareketlilik oldu, gelen giden ağlayanlar. Komşumuzun başka bir rahatsızlıktan hastanede yatan oğlu, yattığı serviste korona virüs kapmış ve vefat etmiş. Çok kötü bir durum Allah korusun.Aynı evde bile kapıları kapatıp ayrı odalarda oturmakta yarar var diye düşünüyorum.
Ben odamın kapısını kapatıyorum mesela.
Virüs bir kere o eve girdi mi çünkü kime ne olacağı belli olmuyor.
Risk grubundan kişiler varsa ve her gün kalabalıklara karışılıyorsa ayrı odalarda durmak mantıklı. Bugün bizim sitede bir hareketlilik oldu, gelen giden ağlayanlar. Komşumuzun başka bir rahatsızlıktan hastanede yatan oğlu, yattığı serviste korona virüs kapmış ve vefat etmiş. Çok kötü bir durum Allah korusun.
Kronik bi sıkıntı var mı kardeşim ?Ben öyle yapıyorum maalesef.
Annem ve babam işe gidip geliyor.
Mutfağa gitme dışında temas sağlamıyorum pek.
Kronik bi sıkıntı var mı kardeşim ?
Fazla dikkatlisin maşallahAlerji dışında yok, noldu ki?
Bulunduğum ilde 2 mahalle karantiya alındı.Hala dikkat eden kişi sayısı az.Anlamak zor.
Haftaya işe başlıyoruz. Artık evde nasıl önlem alırım bilmiyorum. Önlem almaktan bazı şeyler takıntı olacak bende. Marketten ne aldıysak siliyoruz.Ben öyle yapıyorum maalesef.
Annem ve babam işe gidip geliyor.
Mutfağa gitme dışında temas sağlamıyorum pek.
Paketleri silmenizde yarar var tabi, önemli olan el temizliği. Dışarıdan bir yere temas ettikten sonra elinizi yüzünüze götürmemek oldukça önemli. Müşterisi az olan bir markete gidin veya müşterinin az olduğu saatlerde gidin. Siz veya evden biri.Haftaya işe başlıyoruz. Artık evde nasıl önlem alırım bilmiyorum. Önlem almaktan bazı şeyler takıntı olacak bende. Marketten ne aldıysak siliyoruz.
Çok geçmiş olsun.. İnşallah negatif çıkarlar. Acil şifalarÜzülerek bu gün test sonucum pozitif çıktı, hanım ve 9 aylık kızım içinde sonuç bekliyoruz. Hemen kendimi odaya kitledim ama ikisinde de belirti var. Biraz ağır geçiyor. İnşallah hafifler önümüzdeki saatlerde yine detay veririm.
Rabbim, tez vakitte acil şifalar versin inşallah canım kardeşim. Dualarım illete yakalanan güzel insanlarla. Rabbim kabul etsin inşallah.Üzülerek bu gün test sonucum pozitif çıktı, hanım ve 9 aylık kızım içinde sonuç bekliyoruz. Hemen kendimi odaya kitledim ama ikisinde de belirti var. Biraz ağır geçiyor. İnşallah hafifler önümüzdeki saatlerde yine detay veririm.