Tavsiye Forumu Logo Çalışmam

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Başka logo yapan yok mu?
Ben varım, 6 ay üzerinde çalışıp sır gibi sakladığım çalışmamı sizin için yayınlıyorum

Adsizdaa6437547a94c45.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Eyer kızmazsanız forum için logo çalışması yaptım.

Eğer kızmazsanız ''o eyer değil eğer'' diye düzeltmek isterim :kiskis

Emeklerinize sağlık. Elbette bu biraz zor bir süreç, ve şahsi fikrim çoğunluk kararı olması gerektiği yöndedir bu nedenle en beğenilen çalışmaları 30 günlük ankete tabi tutalım, üyelerimiz en çok hangisini beğenirse onu tercih edelim :ok

Bu süreç içerisinde mümkün olduğunca seçme hakkımız olabilir mi acaba?

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
bu konu ne oldu ya? bence bir el atıp tamamlamak lazım logo işini Sota Sota mevcut logo biraz böyle şey olmuş yani nasıl söylesem tövbe estağfurullah

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
bu konu ne oldu ya? bence bir el atıp tamamlamak lazım logo işini Sota Sota mevcut logo biraz böyle şey olmuş yani nasıl söylesem tövbe estağfurullah

teklıf,fıkırlere acıgız kabataslak cızıler bıle kabul ederız. yeterkı cogunluk begensın.

daha sonra ucretlı sekılde grafıkcıye cızımı yaptırırız.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
teklıf,fıkırlere acıgız kabataslak cızıler bıle kabul ederız. yeterkı cogunluk begensın.

daha sonra ucretlı sekılde grafıkcıye cızımı yaptırırız.

çok ufak rakamlara logo çalışmaları yapan bir site var: bionluk.com buaradan birkaç freelancer grafikçi ile görüşüp ön çalışma istenebilir. ardından beğenilen satın alınır.. dediğim gibi baya ufak rakamlara yapıyorlar bu tür işleri.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ben varım, 6 ay üzerinde çalışıp sır gibi sakladığım çalışmamı sizin için yayınlıyorum

Adsizdaa6437547a94c45.png
Kesinlikle bu bana kullanılırsın, ama favicon olaraktan. Sanırım artık favicon iconları bu tarz çizimlere yönelmiş durumdalar. Tab kaydırması yaparken ilgi çekiyor. Önceden favicon'u gif yapmaya çalışırdık. Tabiki bir çok tarayıcı desteklemez, ve bit boyutunda olan için berbat bir hal alırdı.. hem mizahen hemdi yenilikçi bir adım için favicon'a eklenebilir, tabi ki bu benim şahsi fikrim, favicon'a emoji bile koyan var, gerçi font falan da eklenebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Android cihaz üzerinden yapılmıştır.

InShot_20191014_013328274.jpg

InShot_20191014_013519083.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Kesinlikle bu bana kullanılırsın, ama favicon olaraktan. Sanırım artık favicon iconları bu tarz çizimlere yönelmiş durumdalar. Tab kaydırması yaparken ilgi çekiyor. Önceden favicon'u gif yapmaya çalışırdık. Tabiki bir çok tarayıcı desteklemez, ve bit boyutunda olan için berbat bir hal alırdı.. hem mizahen hemdi yenilikçi bir adım için favicon'a eklenebilir, tabi ki bu benim şahsi fikrim, favicon'a emoji bile koyan var, gerçi font falan da eklenebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Android cihaz üzerinden yapılmıştır.

InShot_20191014_013328274.jpg

InShot_20191014_013519083.jpg
Oğuzhan Uğur'un mevzular programının logosuna çok benziyor. Daha özgün şeyler olabilir.

Geri
Üst Alt