Tavsiye Forumu Logo Çalışmam

@Kalenderadam, böyle güzel olmuş işte elinr sağlık , Facebook harf patentini mi almış sanki amaaan boşver :hihi hem 100 yıllık kulüpler logosunu armasını değiştiriyor yarın daha iyisi yapılır değiştirilir. bence anket açılsın yetenekli arkadaşlar birkaç örnek çalışma yapsın ve seçilsin, atıyorum 1 ay süresi olsun, kazanan üyeyede 1 yıl boyunca sınırsız teknik destek sunulur forumdan :gul

Arçelik sadece font için kaç para ödemiş abi. Almaz olur mu? :hihi

@Charmander anlatsın. :sirit

Fazla Basic :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arçelik sadece font için kaç para ödemiş abi. Almaz olur mu? :hihi

@Charmander anlatsın. :sirit

“Arçelik” yeni logosu ile ilgili değişimin 4 Milyon Dolardan daha fazlaya malolduğu açıklamıştı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Umut Barış, kafayı yemiş millet vallahi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Charmander, yuh o para nedir be kardeşim, bize verseymiş yarı parasına yapardık :kas

@Umut Barış, ben teknik ressamım logo tasarımı fazla estetik benim için, çöp adam çizerim ama :hihi

@Umut Barış, manyak bir tasarım yapacağım senin için, yarın akşam hatırlat bana :danger

@Sota, bizim sınavlarda hoca beni alır kantine giderdik çay içmeye, kopya çekmek serbestti banada sen kopyayla bile beceremezsin gel bari 2 muhabbet edelim bir işe yara derdi. :kopsağolsun bölüm başkanı olduğu için derse sınava sokmadan mezun etti beni :hihi

sene 2001 , yer Isparta Keçiborlu myo, bölüm başkanımız çılgın Volkan Hocamız canımız ciğerimiz :cigara

Başka logo yapan yok mu?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt