Bilgisayar Evreni
Aktif Üye
- 24 May 2020
- 60
- 35
Sökün çekin gelecek tir yada bıçağın ucuyla hafifçe öne doğru yittirip çekin
Sökün çekin gelecek tir yada bıçağın ucuyla hafifçe öne doğru yittirip çekin
Öyle olsa tepki verirdi yani en azından ışık felan yanardı ya da bir sesler gelirdionu açacak tornavide yok bence elimdeki tormavida ile denedim açılmıyor vidalar
belkide arızalı değil içinden bi yerden sıkışmış olabilir mi ondan açılmıyor olabilir mi
Öyle olsa tepki verirdi yani en azından ışık felan yanardı ya da bir sesler gelirdi
Usb 3.0 olan tek kablo ile iişinizi görür 2.0 olan ise iki kablo ile ve 2 tane USB nizi kullanır. O yüzden 3.0 olanı alın hızları falan aynı pek değişen birşey yok aralarında2 / 3 ayda bir kullanmak için aşağıdaki ürün yeterli gelir mi peki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
2 ürün var linkte aynı marka arasında ne fark var
sizin sürücü arzalı çalışmıyor demekbirde şu anki arızalı olan dvd sürücü detayını baktım resimdeki ne demek istiyor bozuk mu diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
daha uygun modelleri varmıdır
harici dvd cd sürücüsü 3,0 usb özellikli
sorun olmaz okur not:cd dvd rom ara sıra çalıştırın uzun süre kullanılmaz ise mercekte tozlanma oluyor lazer ışığı düzgün yansımıyor tozdan dolayı o zaman okuma yazma yapmıyorbu ürünZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
cd rw de 700 mb dvd rw 8,5 gb yazıp okuyabilir mi sorun olmaz değil mi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
cd okumuyor lazer okuyucunun merceği tozlanmadan dolayı olabiliyor cd dvd romu söküp içini açar merceği pamuk az kolonya ile silerseniz %90 okumaya başlar çalışır tozlanma olmuş
sorun olmaz okur not:cd dvd rom ara sıra çalıştırın uzun süre kullanılmaz ise mercekte tozlanma oluyor lazer ışığı düzgün yansımıyor tozdan dolayı o zaman okuma yazma yapmıyor
bunu yapabilirsen çalışır seninki almana gerek kalmaz tamir etmeye çalış biraz uğraşsan yaparsın belki çok basit
duğme bozulmuş küçük bir delik olması lazım uygun iğne yada ataş biraz uzun olsun sok oraya o şekil açarsınbenim okumaması değilki sorun açılmıyor
düğmesine basıyoryum açmıyor
bilgisayardan cd sürücü çıkar diyorum açılmıyor hiç bi şekilde durduk yere kendi kendine açılıyor bazen günde 2 /3 kerede
duğme bozulmuş küçük bir delik olması lazım uygun iğne yada ataş biraz uzun olsun sok oraya o şekil açarsın
hocam hiç vida açmana gerek yok o deliğe uygun tel bulman yerli oraya teli soktuğunda dvd çkacak cd tak kapat izle tel açma tuşu olacak leptopla işin yok teli kullan tel çıkarma tuşu oluyoralıp geçeceğim harici olarak zaten 3 / ayda kullanacağım
uğraşamam onla açacak vidaları tornavida yok denedim evdeki tornavida lar açmadı
hocam hiç vida açmana gerek yok o deliğe uygun tel bulman yerli oraya teli soktuğunda dvd çkacak cd tak kapat izle tel açma tuşu olacak leptopla işin yok teli kullan tel çıkarma tuşu oluyor