meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
??Yav ben yazıp çıkana kadar ne zaman yazdın,ne zaman mert beğendi lahavleee,parmaklar yavaşlamış artık,ondan diyorum "klavye çalamam artık" diye ,düşnsenize bir şarkıyı çalana kadar düğün biter
??Yav ben yazıp çıkana kadar ne zaman yazdın,ne zaman mert beğendi lahavleee,parmaklar yavaşlamış artık,ondan diyorum "klavye çalamam artık" diye ,düşnsenize bir şarkıyı çalana kadar düğün biter
.Gülme gülmeeee, sevgili K kimkidük 'ün konusunu da dağıttım
Zemin beton ama ,taş değil ,taşı deldiğinde pürüz pek olmuyor,betonda plastik olabilir ,ama bir daha beni telefonla aradıklarında soracağım "kim taktı bunları" diye <---- Tabii şaka bu yazdıklarım biliyorsundur ama yinede belirteyimresimdeki dexar çanağında bile 12 tane çelik dübel vardı onabile plastik dübel vida ile montajladım shell istanyonlarında tts sistemi için tanşas ve migroslarda dahil
Nazik düşüncen için teşekkür ederimestağfirullah abi konu senindir
Tünaydın, Ben konuya geç kalmışım ama yine de fikir beyan edeyim.
Taş evlerde en büyük sıkıntı, taşın ne kadar taş, deldiğiniz deliğin ne kadar merkezi olduğunu bilmiyor olmanızdır. Çelik dübel konusunda Alo abime katılıyor olmakla birlikte ben kullanmazdım onu da belirtmek isterim zira taşın mukavemetini ve deldiğimiz deliğin, taşın zayıf noktaları veya damar bölgelerine denk geldiğinde ''Nasılsa çelik'' düşüncesi ile sıktıkça maalesef patlatıyor olduğunu biliyorum bu da daha büyük risk teşkil ediyor. Beton olsa hiç sorun değil Allah ne verdiyse çakalım ve sıkalım ancak taş evlerde ben kendi düşünceme göre bu montaj şeklini tercih etmezdim.
Herkesin mutlaka ki kendince bir taktiği vardır, ben kendi taktiğimi şu şekilde açıklayayım müsaade ederseniz.
Klima dış ünitelerinde de yükün bineceği açının aksi istikametine açı ile delerim delikleri, Böylece yerçekimi ve ağırlık baskısına karşı direnç oluşturur bu deliş şekli.
Dübel kendisi bir tutarken, deliğin açısı da ayrı bir mukavemet veriyor bu şekilde.
Bizim taş duvara tv montajı projemizde de yine aynı şekilde delikleri sağ ve sol olmak üzere dışa açı ile deler, 10cm vidayı karşılıklı ters açılarla plastik (Varsa burgulu) dübel ile sıkarım, Taş sağlam ise oraya artık sevgili teknovest ustamın asmak istediği adamı da asabilirsiniz
Seviyorum hepinizi ?
teknovest ustanın dexarı incelemekten senin tv arada kaynamışBu arada benim tv montajı nasıl olmuş hocam?
Cv için yorulmayın hiç, ben hemen teklif dosyanızı yolluyorumüstadlarım nasıl olmuş başarılı mı?
güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocamCv için yorulmayın hiç, ben hemen teklif dosyanızı yolluyorum
Eleştirdiğim yanları elbette ki olmakla birlikte, Yaşadığım yeri seviyorum gerçekten.güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam
Üniversitede çakılı kadro olmasam Edirne de asla durmazdım hocam .
MUğla , İzmir , Bursa benim için aşık olduğum kentler hocam .Belki günün birinde göç ederim hocam Geliriz oralara .Eleştirdiğim yanları elbette ki olmakla birlikte, Yaşadığım yeri seviyorum gerçekten.
Güzel ülkemin her coğrafyası ayrı güzel olsa da, EGE başka bir yer ?