teşekkürler önemli olan doğru ölçüm yapması o nedenle hangi markalar bu tansiyon aletinde iyiMesajı düzenledim uygun hangisi ise onu alın geçin.
teşekkürler önemli olan doğru ölçüm yapması o nedenle hangi markalar bu tansiyon aletinde iyiMesajı düzenledim uygun hangisi ise onu alın geçin.
Ucuz pahalı aldım aynı çıktı sonuçlar hemen hemen pahalı olan pat diye bozuldu ucuz olan hala çalışıyorteşekkürler önemli olan doğru ölçüm yapması o nedenle hangi markalar bu tansiyon aletinde iyi
medisana-omron-beurer bu markaların ürünlerine baktım bayağı güzel görünüyor.son tavsiyeniz koldan olan modellermi olur.bilekten ölçer modellere göre daha sağlıklımı ölçüm sonuçları çıkıyor.tşk.Ucuz pahalı aldım aynı çıktı sonuçlar hemen hemen pahalı olan pat diye bozuldu ucuz olan hala çalışıyor
Üstadım, siz tamir etmeyi pek düşünmüyorsunuz sanırım. Hani naçizane sağlıkçı olarak belirteyim, sonuç açısından en doğru olanı eski tip manuel olandır. Ancak tecrübe gerektirir. O yüzden bilekten ölçen en uygun cihazı alıp geçin.medisana-omron-beurer bu markaların ürünlerine baktım bayağı güzel görünüyor.son tavsiyeniz koldan olan modellermi olur.bilekten ölçer modellere göre daha sağlıklımı ölçüm sonuçları çıkıyor.tşk.
braunu bilader almıştı eski model tamir olurmu bilemedim o nedenle yenisini alayım diyorum.kararsız kaldığım nokta eskisi gibi bilekten ölçerli modelmi alayım yoksa koldan ölçerli modelmi alayım.almışkende çok dandik almayım diyorum kısa sürede bozulmasın.kasım ayında hepsi buradadan 99 TL Loobex DT-4060Üstadım, siz tamir etmeyi pek düşünmüyorsunuz sanırım. Hani naçizane sağlıkçı olarak belirteyim, sonuç açısından en doğru olanı eski tip manuel olandır. Ancak tecrübe gerektirir. O yüzden bilekten ölçen en uygun cihazı alıp geçin.
Bu tür ürünlerde en ciddi sıkıntı uzun süre ihtiyaç olmayabiliyor. Ancak pilleri içinde bıraktığımız için (Tüm pillerde alkaline yazmasına rağmen patlıyorlar.) kutuplar oksitleniyor. Açıkçası bence tek bakılacak konu o. Onun dışında bir arıza varsa yapmaya değmez. Ama sadece pil temassızlığından çalışmıyorsa da benim atmaya gönlüm elvermez. Tabii ki bu benim düşüncem.braunu bilader almıştı eski model tamir olurmu bilemedim o nedenle yenisini alayım diyorum.kararsız kaldığım nokta eskisi gibi bilekten ölçerli modelmi alayım yoksa koldan ölçerli modelmi alayım.almışkende çok dandik almayım diyorum kısa sürede bozulmasın.kasım ayında hepsi buradadan 99 TL Loobex DT-4060
ateş ölçer almıştım 2-3 kere kullandım geçen gün peder rahatsızlanınca gerek oldu durduğu yerde bozulmuş hiç açılmıyor.kısacası çöp oldu.bu nedenle dandik ucuz ürünlere güvenimde pek kalmadı.
ateş ölçerde pil akması falan yok aylardır kullanılmamıştı gerek olunca açılmadı.durduğu yerde çöp olmuş. satıcı hepsi buradanın kendisi olmadığı için hepsi burada üzerinden aldığım satıcıya mesaj attım servise gönderin diyor uğraşmadım kutusuna koydum duruyor.braun tansiyon aleti ise eski bayağı kullandık onu.Bu tür ürünlerde en ciddi sıkıntı uzun süre ihtiyaç olmayabiliyor. Ancak pilleri içinde bıraktığımız için (Tüm pillerde alkaline yazmasına rağmen patlıyorlar.) kutuplar oksitleniyor. Açıkçası bence tek bakılacak konu o. Onun dışında bir arıza varsa yapmaya değmez. Ama sadece pil temassızlığından çalışmıyorsa da benim atmaya gönlüm elvermez. Tabii ki bu benim düşüncem.
Ürün seçimi konusunda yukarıda söylediğim gibi. Tüm ürünler basınç sensörü plakası mantığıyla çalışır. O yüzden çok yüksek meblağlar ödemenin bence gereği yok. Hatta bir tavsiye, hangisi olursa olsun. Kullanmadığınız zaman pillerini çıkarın.
Nazara geldim iyimi ucuz olan acura hala çalışıyor ekran darbe almış yarısı yok ama çalışıyormedisana-omron-beurer bu markaların ürünlerine baktım bayağı güzel görünüyor.son tavsiyeniz koldan olan modellermi olur.bilekten ölçer modellere göre daha sağlıklımı ölçüm sonuçları çıkıyor.tşk.
omron m2 var alınırmı buomron m6 ac pilli+dc adaptörlü tansiyon aletini 2018 ekim ayın bu zamana sorunsuz kullanıyorum