oXyGeN
Aktif Üye
- 25 May 2018
- 364
tavsiyeleriniz üzere omron m6 ac pilli+dc adaptörlü tansiyon aleti bugün elime ulaştı.teferruatlı bir şeye benziyor.
Hayırlı olsun. inşaAllah hep iyi sonuçlar gösterir size
tavsiyeleriniz üzere omron m6 ac pilli+dc adaptörlü tansiyon aleti bugün elime ulaştı.teferruatlı bir şeye benziyor.
Servisten alayım o zaman tamirat yada yeni cihaz almaktan iyidir teşekkür ederimGecenlerde manseti 40tl almistim.
Benim tansiyon çok düşük küçük tansiyon 3-4 arası en son kardiyoloji doktoruna muayeneye gittiğimde olmaz o kadar dedi 4.5 çıkmıştıManuel alıp ölçüm öğrenin en sağlıklı sonucu alırsınız. Ben hemşireyim aileme öğrettim hepsi ölçüm yapıyor sadece tansiyon çok düşün olunca duyamazsınız
O zaman duyamazsın hocam dijitale devam. Allah sağlıklı ömür versinBenim tansiyon çok düşük küçük tansiyon 3-4 arası en son kardiyoloji doktoruna muayeneye gittiğimde olmaz o kadar dedi 4.5 çıkmıştı
Amin hocam hepimize sağlıklı ömürler diliyorum çantamda sürekli şeker taşıyorum malum yüksek tansiyona ilaç var ama düşük tansiyona yok bazen bayılacak gibi oluyorum lisedeyken bayıldım doktor ihtiyacın olsun olmasın üç dört saatte bir tatlı bir şeyler ye demişti dijitale devam o zamanO zaman duyamazsın hocam dijitale devam. Allah sağlıklı ömür versin
Microlife'ın çoğu ürününü önerebilirim fiyat performans noktasında ama bu model için bilgim yok. Marka önemli ama model bazlı problemli ürünler olabiliyor.Microlife BP B1 Classic Tam Otomatik Üst Koldan Ölçer Tansiyon Aleti
Bu nasıldır f/p diyebilir miyiz ? Uygun bişey bakıyorum, yorumları her sitede güzel gözüküyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Not; geçende görmüştüm bu cihazı, bu konuyuda tekrar okuyunca oXyGeN microlife markasından bahsedince bı kere daha benim için oklar bu markaya döndü
Turkiye onaylı bütçeye göre 2 tane buldum ;Microlife'ın çoğu ürününü önerebilirim fiyat performans noktasında ama bu model için bilgim yok. Marka önemli ama model bazlı problemli ürünler olabiliyor.
Model seçerken öneri listelerini kullanılabilirsiniz
İkisi de sadece pilli sanırım. Sizin için yeterli ise bence ikisi de kullanılan modeller.Turkiye onaylı bütçeye göre 2 tane buldum ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Edit; gitti gidiyorsa daha ucuz mevcut;
Acaba nasıl ? yada hangisi ? gitti gidiyor aynı gün kargo veriyo Trendyol girersem belki 1 haftaya gelir
Çok teşekkürler o listeyi iyiki attın, belki bunlarda giriş seviyesi ama onay almış ürün, hiç onay almayan veya bu listteye girmeyenden daha iyidir sanırım.İkisi de sadece pilli sanırım. Sizin için yeterli ise bence ikisi de kullanılan modeller.