Yemek yerken aklıma bir konu geldi ona bakmak için yemeğe ara verdim. Sonra biraz daha gezindim sms doğrulama yapayım derken yemek soğudu bende yemekten soğudum. :/
Son düzenleme:
Samsung Telefon Geldi Saat 5 ten bu yana telefonla uğraşıyorum Kafayı yedirtti bana az kalsın jilet atacaktım kendime ama samsunga iyimi sövdüm sonra @teraspy Emminin paylaşımını gördüm tüm sinirlerim gidiverdi Dedim bunun üzerine bir ibrahim tatlıses açayım yaAdam dertli.![]()

Demek jiletçisin ,ama yanlış şarkıcı dinliyorsun mubarekSamsung Telefon Geldi Saat 5 ten bu yana telefonla uğraşıyorum Kafayı yedirtti bana az kalsın jilet atacaktım kendime ama samsunga iyimi sövdüm sonra @teraspy Emminin paylaşımını gördüm tüm sinirlerim gidiverdi Dedim bunun üzerine bir ibrahim tatlıses açayım ya![]()

Samsung Telefon Geldi Saat 5 ten bu yana telefonla uğraşıyorum Kafayı yedirtti bana az kalsın jilet atacaktım kendime ama samsunga iyimi sövdüm sonra @teraspy Emminin paylaşımını gördüm tüm sinirlerim gidiverdi Dedim bunun üzerine bir ibrahim tatlıses açayım ya![]()

Demek jiletçisin ,ama yanlış şarkıcı dinliyorsun mubarek![]()

sorun Uygulama Yüklenmiyor Android Durduldu Vs Klasik Hatalar Yaptım Sonunda Full yazılım yükledim ha tam sevinecem derken Google Hesabını Baypass Yapmakla Uğraştım ya google Hesabını unutmuş Adam En Sevdiğim Müşteri Tipi Apple Gibi Mübarek unuttunmu Gitti Başka Yere götürmüş Yapamamış Adamlar Bana Getirdi Şükür Açtım İkisini İki Cihaz var şuan ElimdeCihazın sorunu neydi?![]()

İlaç geldi onları diziyorum karşıya ambulans getirdiler etrafını kapatarak ona bakıyorum![]()

Etrafı çevriliydi pek bakamadım ya normal sedyelide hasta indirmediler bebekte olabilir kümezde bebek geliyor bazen nakil.Korona için gelmiş olmasınlar? Kendimden şüpheleniyorum ama panik yapıyorum muhtemelen.![]()