Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Basit bir sebepten dolayı öldürmekle tehdit etmek nedir?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bazı insanlar cidden akıl hastası.Keşke yayalara öncelik kırmızı çizgimiz demek yerine kızlarımız, çocuklarımız hayvanlarımız deseler..
Keşke güzel ülkemi mevcut siyasiler yerine Tarık kardeşim gibi Cumhuriyet çocukları yönetse. ?Keşke yayalara öncelik kırmızı çizgimiz demek yerine kızlarımız, çocuklarımız hayvanlarımız deseler..
Öyle mesaj attın ki elimi kolumu bağladın abii yaaKeşke güzel ülkemi mevcut siyasiler yerine Tarık kardeşim gibi Cumhuriyet çocukları yönetse. ?
Sorun kişilerde değil hocam... Yarın yönetime Tarık kardeşimiz geçse, ilk önce bizler arayıp bir şeyler talep edeceğiz ve yapmak zorunda kalacak... Sistem bozuk.Keşke güzel ülkemi mevcut siyasiler yerine Tarık kardeşim gibi Cumhuriyet çocukları yönetse. ?
bozuk düzende sağlam çark olunmaz, diyorsunuz. sizden önce pir sultan demiş hocam. ?Sorun kişilerde değil hocam... Yarın yönetime Tarık kardeşimiz geçse, ilk önce bizler arayıp bir şeyler talep edeceğiz ve yapmak zorunda kalacak... Sistem bozuk.
Gücü eline alan, zehirleniyor maalesef... Eline çekiç verilenler, bir müddet sonra beğenmedikleri çivi olarak görüyor.
İstisnasız 500 yıldır böyle... Düzelme imkan ihtimali de yok maalesef... Hani demişler ya, coğrafya kaderdir diye...
Yayalara öncelik diye bir olayda yok malesef, ben yayayken arabalar polisin gözünün önünde geçiyor. Sürücüyken yaya geçidinde durduğum için çok kişiyle münakaşa ettim. Yani malesef çok kötü ama gerçek şu ki ülkemizde tüm canlılara ve doğaya karşı sevgi ve saygı yok oluyor. Ben küçükken eskileri özleyen amcaları anlamazdım ama şimdi onları daha iyi anlıyorum :(Keşke yayalara öncelik kırmızı çizgimiz demek yerine kızlarımız, çocuklarımız hayvanlarımız deseler..
Yavuz'dan sonra (hatta etnik ve din bazlı Yavuz zamanında) işler bozulmaya başladı, güç kudret olunca ilk zamanlar fark edilmedi... Ama hem dışarıda hem içeride cebi ve menfaati için çalışanlar daha doğrusu asalaklar çoğaldıkça, ülkenin nimetlerinden faydalanma sırası hiç bir zaman millete gelmedi.bozuk düzende sağlam çark olunmaz, diyorsunuz. sizden önce pir sultan demiş hocam. ?
Elde büyük cüzdan ve logolu araba anahtarını unutmuşsunuz hocam ?Yavuz'dan sonra (hatta etnik ve din bazlı Yavuz zamanında) işler bozulmaya başladı, güç kudret olunca ilk zamanlar fark edilmedi... Ama hem dışarıda hem içeride cebi ve menfaati için çalışanlar daha doğrusu asalaklar çoğaldıkça, ülkenin nimetlerinden faydalanma sırası hiç bir zaman millete gelmedi.
Misalen; Osmanlı imparatorluğunun dış işleri bakanı bir veya iki dönem ermeniydi... Günümüzde Osmanlı tuğrasını Doblo'nun arkasına nakşettirmiş caka satan kirli sakallı dar paça pantolonlu, nargileci ileri zekalı torunlarına gel de bunu anlat...