Sony 75XF8596 Panel Kırıldı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Günaydın;

Güncel durum şu;

Öncelikle eğer cihazın üzerinde kullanılan panelin birebir aynısı değil ise zaten hiç bir şekilde riske girmeyiz bilgisi verildi.
Bunun dışında kendi stoklarında 6-7 çeşit 75'' panel olmasına karşın, Bu modelden şu ana kadar hiç işlem yapılmamış olması nedeniyle kayıtlarında yok. Buu sebepten ötürü ellerindeki panel sizin tv için uygun panellerden mi bilemiyorlar.

Tedarik süreci;
Stoklarında olmaması durumunda yurt dışı ofisleri ile irtibata geçerek tedarik sürecine giriyorlar ve bu süreç güncel karantina önlemleri kapsamında takribi 45 gün.

Onarım süreci;
Ellerinde olan panel uyuyor ise 5 gün, Ellerinde yok ise yurt dışından gelişi dahil 50 gün.

Ücret Konusu;
Eğer şu an stoklarında olan ürün ile işlem bitiyor ise 5000tl. Yurt dışından gelecek olan ile işlem bitirilecekse 5500tl olarak kabul etmek gerekiyor kur güvensizliği nedeniyle.

B Çevrimdışı

Boolidge 

Yeni Üye
5 May 2020
12
30
Çok teşekkür ederim Adem bey. Aldığınız bilgileri beni aydınlattı ve umutlandırdı. En önemlisi güven kazandırdı çünkü benim görüştüğüm firmaların hiç birine güvenemedim. Sizden gelecek cevabı merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İleri derece yoğun bir gün geçirdim kusura bakmayın lütfen.

Gecikmenin nedeni ise şu, Merkezden teklif almaları gerekiyormuş.

11646 + kdv panelin fiyatı ve dün verdiğim bilgiyi doğruladılar, opencell değiştirmiyorlar, Blokcell geliyor komple değişiyor ledler + blu + polarizer + cell şeklinde.

B Çevrimdışı

Boolidge 

Yeni Üye
5 May 2020
12
30
İleri derece yoğun bir gün geçirdim kusura bakmayın lütfen.

Gecikmenin nedeni ise şu, Merkezden teklif almaları gerekiyormuş.

11646 + kdv panelin fiyatı ve dün verdiğim bilgiyi doğruladılar, opencell değiştirmiyorlar, Blokcell geliyor komple değişiyor ledler + blu + polarizer + cell şeklinde.
Estağfurullah. Sony’nin fiyatı o yüzden bu kadar yüksek demek ki. Son görüştüğünüz yer ile ilgili bir geri dönüş yapıldı mı?

E Çevrimdışı

evildead2003

Yeni Üye
15 Haz 2020
4
38
Bu Tv panelinden banada lazım ucuz nerden temin edebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende uzun zamandır panel arıyorum yardimci olurmusunuz

E evildead2003, @ademhelvaci

Şu anki durum gereği kesinlikle 12.000 TL veremem zaten son çare 6.300 TL olana yaptırmak geliyor aklıma ama ondan öncesinde Adem beyi bekleyelim umarım güzel bir sonuca varırız.
Merhaba bu Tv panelinden banada lazım 6.300 TL nerde buldunuz acaba

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu Tv panelinden banada lazım ucuz nerden temin edebilirim.

Bende uzun zamandır panel arıyorum yardimci olurmusunuz

E evildead2003, @ademhelvaci

Merhaba bu Tv panelinden banada lazım 6.300 TL nerde buldunuz acaba

Aşağıdaki telefon numarasını arayın veya wp den yazın ve Fatih bey ile görüşüp benim yönlendirdiğimi söyleyin. Yardımcı olur size.

+90 549 567 77 05

Geri
Üst Alt