Pitbull
Süper Üye
- 6 Tem 2020
- 1,124
- 44
Tüplü TV için destek vereceklerini düşünmediğim için sormadım.Servise sormuş muydunuz?
Tüplü TV için destek vereceklerini düşünmediğim için sormadım.Servise sormuş muydunuz?
Tüplü TV için destek vereceklerini düşünmediğim için sormadım.
İlk bilgisayarımız, 1982 veya 83 yılında rahmetli Babamın aldığı ZX Sprectrum 48K Sinclair dı. Siyah beyaz tv nin rf girişinden yani normal anten girişinden bağlar, oyun oynayabilmek için günler ve gecelerce basic kodları yazar, RUN komutu verir, eğer bir yerde hata yapmamışsak oturup oynardık.Senin aklına o geldi benim aklıma siyah beyaz ya da yeni çıkmış renkli kumandası bile olmayan 51 ekran tv ile commodore 64 ya da amiga günleri geldi, Almancı babası olan Burak diye bir arkadaşımız vardı evlerinden çıkmazduk ?
Sizin Awox yaranıza tuz basmamak lazımPhilips 42 lcd
Philips 42 led
Axen 32 led
Finlux 50 led
Awox 55 led
Philips ler kullandım sattım. Finlux çöp oldu. Awoxu kullanmaya devam ediyorum...
40D5000 var bende paneli arızalı. (Müşteri bıraktı.) Paneli bulunsa değiştirip Mutfaktaki 43'' Awoxu satıp onun yerine koyarım, o derece kıymetli tv2011 Samsung 40D5000 50hz panel 100hz yazılım halen çalışmakta bir tane ölü pixel bile yok
2020 Hi Level 55UHL950 böyle kurcalamaya devam edersek ömrü çok uzun olmayacak gibi ?
Zaten ben ne ankete katıldım ne de yorum yaptım zira bizimkilerin kıymeti yok.Bende sık değişir abi.
Bu aralar topladığım TV ile devam 3 sene oldu eş değer olarak 55ud8300 diyebilirim
eyi değiştirdiğini hatırlıyormusun diyeceğim ama hatırlasan eski haline getirirdin sanırım. Arçelikçi eski ustalara sorarım istersen orijinal ayarlarını. (Hatırlayan var ise yardımcı olur)Altus AL 555 XS tam 17 sene oldu alalı hâlada çalışıyor geçen sene tv açılmıyordu kondansatör değişimi yapıldı.(100₺) Hala çalışıyor. Geçen sene servis menüye girip ayarları karıştırmıştım düzeltemedim. Eskisi gibi göstermiyor çözümünüde bulamadım. Tek sıkıntısı şuan bu ?
Yanılmışsın ?Tüplü TV için destek vereceklerini düşünmediğim için sormadım.
Seyyar elektronikci olarak kimbilir ne eziyetler ettin televizyona Koray2015 Yılında Kasım ayıydı galiba Vestel Almıştık 49FA 7000 Modelli 2016 yılını sorunsuz devirdi 2017 de girdik gireli tv servisten servis bizden bıktı 1 yıl boyunca arıza arıza bunalttı baydı bizi yani 1.5 yıla yakın çalıştı.
Yok abi ya Anlatmıştım galiba forumda.Seyyar elektronikci olarak kimbilir ne eziyetler ettin televizyona Koray
anlatmadin eczanedeki plazmayi anlattinYok abi ya Anlatmıştım galiba forumda.