Doğanın hastasıyız be abi. Konudan konuya akıyoruz ?Aynı durumdayım, çok sevdiğim foto çekme işinden telefonlar yüzünden soğudum, makinayı, çantayı sırtıma vurup dağ bayır gezmeyeli çok oldu... ?
Hoş buldum üstat...![]()
Doğanın hastasıyız be abi. Konudan konuya akıyoruz ?Aynı durumdayım, çok sevdiğim foto çekme işinden telefonlar yüzünden soğudum, makinayı, çantayı sırtıma vurup dağ bayır gezmeyeli çok oldu... ?
Hoş buldum üstat...![]()
Hep kısıtlamadan ötürü beya...Doğanın hastasıyız be abi. Konudan konuya akıyoruz ?

Sevgili veli,ben ilk makinamı yeniasır spor fotocusu arkadaşımdan almıştım ,sanırım bizim göztepe-karşıkaya maçına gitmiştim ,orada top gelmişti kameraya (gözgözlü çekti şutu ,ben işaret ettim ,tam kameraya geldi topAynı durumdayım, çok sevdiğim foto çekme işinden telefonlar yüzünden soğudum, makinayı, çantayı sırtıma vurup dağ bayır gezmeyeli çok oldu... ?
Hoş buldum üstat...![]()
) ,kırık tele ile makinayı bana sattı sonra ,o makina ile ne para kazanmıştım 

Bana da pek nasip olmadı makineyi elime almak son iki senede ama bu pandemi geçsin hafıza kartları dolu döneceğim gittiğim her yerden. Fotoğraflamaya değer bir şeyler olmadan, pek de bir anlamı kalmıyor maalesef fotoğrafçılığın.Aynı durumdayım, çok sevdiğim foto çekme işinden telefonlar yüzünden soğudum, makinayı, çantayı sırtıma vurup dağ bayır gezmeyeli çok oldu... ?
Hoş buldum üstat...![]()
??? Kış uykusu için ideal aslında ? herşey olumlu kendi adıma ?Hep kısıtlamadan ötürü beya...![]()
O otobüste neler olmuştur ?????Sevgili veli,ben ilk makinamı yeniasır spor fotocusu arkadaşımdan almıştım ,sanırım bizim göztepe-karşıkaya maçına gitmiştim ,orada top gelmişti kameraya (gözgözlü çekti şutu ,ben işaret ettim ,tam kameraya geldi top) ,kırık tele ile makinayı bana sattı sonra ,o makina ile ne para kazanmıştım
Şimdi bunu okuyanlar "abiii,senin de yapmadığın iş kalmamış" diyeceklerdir mutlaka ,ama evet ,kalmadı inan ,lise1 geçtğim yıl "Menemen-garaj" hattında dolmuş -otobüs muaviniydim
Aha ,başladım yine ,tamam sustum![]()
Sevgili veli,ben ilk makinamı yeniasır spor fotocusu arkadaşımdan almıştım ,sanırım bizim göztepe-karşıkaya maçına gitmiştim ,orada top gelmişti kameraya (gözgözlü çekti şutu ,ben işaret ettim ,tam kameraya geldi top) ,kırık tele ile makinayı bana sattı sonra ,o makina ile ne para kazanmıştım
Şimdi bunu okuyanlar "abiii,senin de yapmadığın iş kalmamış" diyeceklerdir mutlaka ,ama evet ,kalmadı inan ,lise1 geçtğim yıl "Menemen-garaj" hattında dolmuş -otobüs muaviniydim
Aha ,başladım yine ,tamam sustum![]()
Bizim bir "bayram " yolculuğu anımız var hanımla ,oğlan 4 yaşında daha ve Gaziemirden Çiğliye gidiyoruz annemlereO otobüste neler olmuştur ?????

Oooo, yönetici iş başındaMaksat muhabbet olsun ...
Hayırdır sevgili tarık :alala Bayadır çaylamıyorum bi çığırıyım dedim abi ?tavsiyeforumu.com
Buradan devam et sen abi klavyene sağlık.

Hangi forumda az bi yönetim işi verseler, anamı doğrucular kovaladığı için hep hır gür çıktı, ben de yöneticiliği bıraktım forum sahibi oldum, böyle daha iyi...Oooo, yönetici iş başında
Anlatmıyorum banane![]()

Zenginliğin gözü kör olsun ? hangi forum orayı da karıştıralım ?Hangi forumda az bi yönetim işi verseler, anamı doğrucular kovaladığı için hep hır gür çıktı, ben de yöneticiliği bıraktım forum sahibi oldum, böyle daha iyi...
Bak @Sota ya hiç sesi soluğu çıkıyor mu?![]()
Dabıl yuZenginliğin gözü kör olsun ? hangi forum orayı da karıştıralım ?
Dhdeki gibi ********* önlemi???Dabıl yu
Dabıl yu
Dabıl yu
Nokta
Mazda Garaj
Nokta
Kom
Evet evet, gönlümüz zengin.