meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,473
- 34
Aynen hocam.Daire başkanı kendi izin alamadığı için bizede izin vermiyor.İdari izini geçtim diyoruz yıllık izinden alalım yok hayır diyor.%50 azaltalım kendi aramızda diyoruz herker burada olacak diyor.Üniversitede insan kalmadı ,zaten belirli oranda engelli personel vardı gitti,bir kısmı da kılıfına uydurup engeli olanlar var onlarda gitti .Bir bizim daire kaldı tam kadro.2 engelli abi izin aldı.Çalışanlar ücretli izine çıkarılmadığı müddetçe bu iş ciddi anlamda önlenemez bence.
Şimdilik kendi aramızda yabancılara yaklaşmama, temas kurmama, dışarıdan geldiğimiz gibi el yüz ağız yıkama, gibi tedbirler aldık.Geçen aga tutturdu edebiyat fakültesi bilgisayar laboratuarında kapasite tespiti işi vardı dedim arkadaşlara eldiven takıyoruz 10 dk da tutanağı tutup çıkıyoruz.
Lafın özü bu iş böyle oldumu olmaz.Bizim millete yaptırım gerekiyor.Gerekirse para veya hapis cezası uygulanacak.Şuan bile biz evde duramayız yakalanırsak polis bizi eve getirir mantığı var yaşlılarda . Dün edirne de berberlerin kapanacağını duyunca berbere gideyim dedim şehrin ta öteki eski mahalle me gidiyorum yolda gençlerden çok yaşlı insanlar vardı.
Madem 14 günde bu olay çözülür çıkart yasağı, kamu özel işleri engelle.Muhtarlıklar aracılığı ile evden çıkamayan kişilere erzak ekmek sağla.Genç nüfusa da yaşa göre saat aralığı ver sokağa çıkma için. Marketler önüne de belirli saatler polis kontrol ü kur.Bu olay biter...