Şok Market 10'lu maske 7 tl 400ml Kolonya 5.95 TL

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
21,320
64
1 lira tavan fiyat bile gerçeklerden uzaktır, pandemi öncesi 100 tanesi maksimum 30 liraya satılan bir ürünün tane tavan fiyatı en çok 50 kuruş olmalıydı.
Askeri dikim evilerinde diktirseler ,milyonlarca maske dikilir ,her haneye dağıtılırdı ,tabii dikim evleri kaldımı bilmem ,benim zamanımda vardı ,emekli olmadan önce :)
 
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
50
Askeri dikim evilerinde diktirseler ,milyonlarca maske dikilir ,her haneye dağıtılırdı ,tabii dikim evleri kaldımı bilmem ,benim zamanımda vardı ,emekli olmadan önce :)
Maske üretiminde sıkıntı yok abi, sıkıntı baştaki hacı abilerin buradan da pay alması...

Haliyle pay aldıkları şeyi, yaygın tutmadılar ve yurt dışı ile yurt içine verilecek maskelerin tekelini oluşturarak rant elde ettiler.

Şeytanın aklına gelmez... :gul
 
S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
46
maskelerin bir ara tane fiyatının 10-15 lira olmasının sebebi de, vatandaşın maskesiz kalmasının sebebi de iktidardaki akp partisidir. maske fiyatının 1 lira tavan fiyatıyla satışının serbest bırakılması ise akp dışındaki bir çok sağduyulu insanın düşüncesiydi. baktı ki oy kaybediyor akp, bu fikri zorla da olsa benimsedi. aynı asgari ücretin arttırılması, emeklilere bayramlarda 1000 tl verilmesi gibi başkalarının fikirlerini yerine getirmek zorunda kaldı. vatandaşın lehine iş yapmak akp'nin fıtratında yok aga. :clap
Aklı başında yazı olmamış ?
Nolmuş vatandaşa faydası olacak başkasının fikrini yerine getirdiyse iyi olmadımı :kop korkuyonmu:haha
 
gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
benim yazdığım her yazıya "beğenme" vermeye başlamış serinsu. bir de bana "korkuyon mu?" diyor. neyse "yok say" butonunu kullandım sayesinde. intikamcı korkak şahıs için.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt