Siz Olsanız Hangisini Tercih Ederdiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackSea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yorumun için teşekkür ederim değerlendireceğim bakayim.

clearidas' Alıntı:
yorumun için teşekkür ederim değerlendireceğim bakayim.

İncele karar ver. İkisini dene, tarafını seç . :jeo: :ado:

Telefon almaya gittim. Xiaomi mi A1 in siyahını almak istedim yoktu. o zaman bütçeyi yükselttim mi6 alayim dedim stokta kalmamış. o  zaman huawei p smart alim dedim oda stokta kalmamış :D :D . Xiaomi mi A1 beyaz olanı aldım. eve geldim kutudan çıkardım gayet güzel duruyor orda çok sevmemiştim beyazı ama evde gerçekten çok hoşuma gitti. İlk izlenimlerim çok iyi. Telefon seri kullanışlı saf android olması da güzel ve kolaylık sağlamış kullanışlı olmuş . hemen son sürüm androidi yükledi açar açmaz. kamerası güzel özellikle gündüz sokakta muaazzam ön kamerası da gayet güzel tatmin edici.

Huawei dicektim neyse hayırlı olsun

Huawei dicektim neyse hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam. Şuan siz sorsanız ben size xiaomi derim. Kuzenim Huawei p smart aldı ben mi a1 . Kıyasa girdiğinde çok fark olmamasıyla birlikte benim telefonum bir tık önde.

Hocam ben huaweiciyim. Ki zaten mate 9 kullanıyorum.

Bir ara xiaomi mi 6 alıcaktım. Büyük ekran tercihim olduğu için xiaomi mi max 2 alıcaktım fakat mate 9 dan vazgeçemedim. Ama mi max 3 çıkacak 7 inç onu beğendim. Ekran formatından dolayı gövde oranı 7 inçi farkettirmiyor.
Neyse bence telefonlar huawei xiaomi

Verdiğiniz telefon seçeneklerinden en iyisi olanı almışsınız Xiaomi distribütör gatantili mi telefon ?

Beyler en pratiğinden şu siteye bir göz atın derim ben;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Teknik bilgilerin hemen hepsi vardır! ayrıca sıralama yaparak hangi modelin en yeni(en son çıkan)
veya eski v.s olduğunu da görebilirsiniz

PPI Density değerinin de min.350 olmasına dikkat edin tercihen de 400 olmasına dikkat edin!
Camera önemliyse bunuda oradan inceleyin

Beyler en pratiğinden şu siteye bir göz atın derim ben;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Teknik bilgilerin hemen hepsi vardır! ayrıca sıralama yaparak hangi modelin en yeni(en son çıkan)
veya eski v.s olduğunu da görebilirsiniz

PPI Density değerinin de min.350 olmasına dikkat edin tercihen de 400 olmasına dikkat edin!
Camera önemliyse bunuda oradan inceleyin

Evet, bu site güzel bir site. Ben genelde insanlara model araştırırken veya bir cihazı merak edersem doğruca buraya giriyorum.
Arkadaşlara da tavsiye ederim.

Dipçe : Kendi telefonuma baktım, 401 PPI'miş.

Verdiğiniz telefon seçeneklerinden en iyisi olanı almışsınız Xiaomi distribütör gatantili mi telefon ?
Hayır ithalatçı garantili ama çok takıldıgim bir nokta değil o konu. Zaten Teknosa dan aldım ve çok bir fark olduğunu da düşünmüyorum araştırdığım kadarıyla da çok bir sorun yada fark yok o konuda.

Geri
Üst Alt