Siz Olsanız Hangisini Tercih Ederdiniz

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Telefon almaya gittim. Xiaomi mi A1 in siyahını almak istedim yoktu. o zaman bütçeyi yükselttim mi6 alayim dedim stokta kalmamış. o  zaman huawei p smart alim dedim oda stokta kalmamış :) :) . Xiaomi mi A1 beyaz olanı aldım. eve geldim kutudan çıkardım gayet güzel duruyor orda çok sevmemiştim beyazı ama evde gerçekten çok hoşuma gitti. İlk izlenimlerim çok iyi. Telefon seri kullanışlı saf android olması da güzel ve kolaylık sağlamış kullanışlı olmuş . hemen son sürüm androidi yükledi açar açmaz. kamerası güzel özellikle gündüz sokakta muaazzam ön kamerası da gayet güzel tatmin edici.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bir ara xiaomi mi 6 alıcaktım. Büyük ekran tercihim olduğu için xiaomi mi max 2 alıcaktım fakat mate 9 dan vazgeçemedim. Ama mi max 3 çıkacak 7 inç onu beğendim. Ekran formatından dolayı gövde oranı 7 inçi farkettirmiyor.
Neyse bence telefonlar huawei xiaomi

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,455
Verdiğiniz telefon seçeneklerinden en iyisi olanı almışsınız Xiaomi distribütör gatantili mi telefon ?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Beyler en pratiğinden şu siteye bir göz atın derim ben;

Teknik bilgilerin hemen hepsi vardır! ayrıca sıralama yaparak hangi modelin en yeni(en son çıkan)
veya eski v.s olduğunu da görebilirsiniz

PPI Density değerinin de min.350 olmasına dikkat edin tercihen de 400 olmasına dikkat edin!
Camera önemliyse bunuda oradan inceleyin

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,471
Beyler en pratiğinden şu siteye bir göz atın derim ben;

Teknik bilgilerin hemen hepsi vardır! ayrıca sıralama yaparak hangi modelin en yeni(en son çıkan)
veya eski v.s olduğunu da görebilirsiniz

PPI Density değerinin de min.350 olmasına dikkat edin tercihen de 400 olmasına dikkat edin!
Camera önemliyse bunuda oradan inceleyin

Evet, bu site güzel bir site. Ben genelde insanlara model araştırırken veya bir cihazı merak edersem doğruca buraya giriyorum.
Arkadaşlara da tavsiye ederim.

Dipçe : Kendi telefonuma baktım, 401 PPI'miş.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Verdiğiniz telefon seçeneklerinden en iyisi olanı almışsınız Xiaomi distribütör gatantili mi telefon ?
Hayır ithalatçı garantili ama çok takıldıgim bir nokta değil o konu. Zaten Teknosa dan aldım ve çok bir fark olduğunu da düşünmüyorum araştırdığım kadarıyla da çok bir sorun yada fark yok o konuda.

Geri
Üst Alt