clearidas' Alıntı:
Jeopol' Alıntı:
stabilite olarak digerlerinden daha iyi. yeni cikmis telefon+ android 8 ile gelmesi.
Telefon çıkalı bir hafta olmuş evet. hatta internette tanıtım videoları bile yok kutu açılımları yeni çekiliyor. xiaomide de android 8 var. yavaş yavaş listenin başına çıkıyor huawei benim için ama işlemci konusunda aklımda soru işaretler var. 6 aya kasmalar yaşarsın gibi kullanıcı yorumları okudum xiaomideki işlemci kendini daha kanıtlamış bir işlemci. ram vb olarak da bir tık daha iyi xiaomi ama tasarım olarak xiaomi çok daha güzel burda karar veremezsem sanırım son kararı bayide vereceğiz
2 yıldır Huawei kullanan biri olarak öyle 6 aya kasmalar yaşatacak bir firma değil Huawei.
Onlar arayüze alışamayan ya da marka fanboyu olup ürünü hiç kullanmamış tipler çoğunlukla.
Gidiyorlar ne idüğü belirsiz zilyon tane üçüncü parti yazılım yüklüyorlar sonra da cihaz yavaşladı diyorlar.
Xiaomi sadece donanım satıyor bana kalırsa. Arayüz konusunda Xiaomi'yi beğenmeyen çok.
Ben o Huawei telefondan daha zayıf bir Huawei telefon kullanıyorum ve üründeki tek sıkıntı işlemcinin düşük olması.
Yazılım yönünden sana sıkıntı yaşatmaz.
Cihaz iki sürümle piyasaya çıkmış;
64 GB, 4 GB RAM or 32 GB, 3 GB RAM
İşlemci yönünden fiyatına göre üzmez bence.
Android 9 alacaktır. Ufak iyileştirmeler gerekirse onlara güncelleştirme verirler.
Bende mesela 2 GB RAM var, güncelleme sonrası genelde 1.3 GB'ı boş kalıyor maksimum.
İlk geldiğinde boş kalan RAM miktarı 800-900 MB arası kalıyordu.
Huawei şu an gördüğüm kadarıyla sadece amiral gemilere 2 ana sürüm veriyor.
Altındaki modellerde 1 ana sürüm ve küçük güncellemeler yayınlıyor.
O cihaza güncelleme vermek yerine daha güçlü sürümünü piyasaya sürüyor mesela.
Şu anki politikaları bu gördüğüm kadarıyla.
Xiaomi'nin servisinden memnun olmayanlar var. Deneyimlemediğim için bilmiyorum.
Xiaomi bol bol küçük güncellemeler veren bir firma görünene göre.
Huawei'nin öyle düzeltilecek fazla bug'ı olmuyor sanırım. Ben deneyim yönünden öyle bir sıkıntı yaşamadım.
Yavaşlama abartılacak düzeyde değil. İlk günkü performansından hepi topu yüzde 3-5 falan yavaşlamıştır.
Ben deneyimimde bir aksama göremedim.
Diyeceklerim bu kadar Huawei ile ilgili. Xiaomi için servise işiniz düşmedikçe güzel marka diyorlar.
Vestel hala düşük donanımla adam kandırmanın derdinde.