Sitenin en büyüğü ve en küçüğü

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Evet henüz dede olmadık ancak yası 61 olan bir genç abiyim.genclikte yani dinazorluk döneminde ( yıl 1973-1980) arasında siyah beyaz tüplü ile başlayıp renkli tüplü TV tamirciliği yapan en eskilerden biri olarak görün beni.sonralari yine bu işlerden uzaklaşmadan teknik müdürlük yapan bir abiniz olarak görün beni.simdilerde Adem helvacinin önerileriyle (pixel TV)İlteriş in önerileriyle 49 uhl 650 hi-level TV alan bir abiniz olarak emekliliğin tadını çıkartmaya çalışan bir kardeşimiz olarak görün beni.
Abicim nickname yaştan dolayı heralde :cak:mutlu

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Eşimi ikna edemiyorum bıcır bıcır bir kız çocuğumuz olsun diye, O da aynı savunma ile geliyor bana her seferinde.

Düşünüyorum da, Kız olsun erkek olsun fark etmez tabi ki ama, Erkek oldu ve askere gidecek diyelim, Ben nerede olurum acaba ? :kop

Durum böyle olunca ben de Benim oğullarıma diyorum ki ''La biriniz evlenin de torun yüzü görelim bari'' :kiskis

Sonra diyorum ki ''La bunlar evlenir de çocukları olursa torun sahibi adam olurum ve tescilli dede olurum artık, en iyisi evlenmesinler'' :kiskis

Sonra yine diyorum ki iyi de düşüsene minicik kız çocuğu, saçları bukle bukle, bıcır bıcır dolanıyor ortalıkta amanınnn keyfe bak ?

Kim açtı kardeşim bu yaş konusunu? :rant
Ben açtım :ara:bilmiyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet şuan ki rekorumuz 61 :mutlu:mutlu
Bence daha büyük birisi yoktur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

21 yaşındayım en küçüğü benden 3 yaş küçüktür muhtemelen
Ohhhhhh bee en küçük olmaktan kurtuldum. Ekmeğe artık sen gidersin ben de çayımı içeyim :cay:krotey:yumruk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Evet henüz dede olmadık ancak yası 61 olan bir genç abiyim.genclikte yani dinazorluk döneminde ( yıl 1973-1980) arasında siyah beyaz tüplü ile başlayıp renkli tüplü TV tamirciliği yapan en eskilerden biri olarak görün beni.sonralari yine bu işlerden uzaklaşmadan teknik müdürlük yapan bir abiniz olarak görün beni.simdilerde Adem helvacinin önerileriyle (pixel TV)İlteriş in önerileriyle 49 uhl 650 hi-level TV alan bir abiniz olarak emekliliğin tadını çıkartmaya çalışan bir kardeşimiz olarak görün beni.

Vayyyyyyy

PL504 PY88 lerden, ECH84 lerden birisini görmek ne mutluluk verici benim için.

Hoşgeldin abim ?

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Vayyyyyyy

PL504 PY88 lerden, ECH84 lerden birisini görmek ne mutluluk verici benim için.

Hoşgeldin abim ?
Hocam ben de tüplü televizyonları çok seviyordum. Hatta bir çok evde halen var, ve şuna inanamıyorum görüntü kalitesi neden harika geliyor bana?

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
508
41
Henüz tarihçiler doğum tarihim, haliyle yaşımla ilgili bir fikir birliğine varamamış olsa da, bir rivayete göre 83, bir diğer rivayete göre ise 84 doğumluyum. Ben de doğal olarak otoriteler bu konuyu açıklığa kavuşturana kadar kimliktekini, yani 1983 yılını doğum tarihim olarak kullanmya devam edeceğim. Yalnız başımızda 1950lerden bir büyüğümüzün bulunması gerçekten güven verici. Emmi'ye hürmetler. :bye

Geri
Üst Alt