Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,762
Zuhahahahahhahahahahahahahhahahahahhahaha
Şu durumda en küçüğümüz Umut Barış diye hatırlıyorum21 yaşındayım en küçüğü benden 3 yaş küçüktür muhtemelen
Yeni Rekor 61Forum a yeni kayıt olan birisi olarak an genç abiniz ben oluyorum.
Zuhahahahahhahahahahahahahhahahahahhahaha
Vallahi kahkahalarla güldüm sabah sabah
Eşimi ikna edemiyorum bıcır bıcır bir kız çocuğumuz olsun diye, O da aynı savunma ile geliyor bana her seferinde.
Düşünüyorum da, Kız olsun erkek olsun fark etmez tabi ki ama, Erkek oldu ve askere gidecek diyelim, Ben nerede olurum acaba ?
Durum böyle olunca ben de Benim oğullarıma diyorum ki ''La biriniz evlenin de torun yüzü görelim bari''
Sonra diyorum ki ''La bunlar evlenir de çocukları olursa torun sahibi adam olurum ve tescilli dede olurum artık, en iyisi evlenmesinler''
Sonra yine diyorum ki iyi de düşüsene minicik kız çocuğu, saçları bukle bukle, bıcır bıcır dolanıyor ortalıkta amanınnn keyfe bak ?
Kim açtı kardeşim bu yaş konusunu?
Evet henüz dede olmadık ancak yası 61 olan bir genç abiyim.genclikte yani dinazorluk döneminde ( yıl 1973-1980) arasında siyah beyaz tüplü ile başlayıp renkli tüplü TV tamirciliği yapan en eskilerden biri olarak görün beni.sonralari yine bu işlerden uzaklaşmadan teknik müdürlük yapan bir abiniz olarak görün beni.simdilerde Adem helvacinin önerileriyle (pixel TV)İlteriş in önerileriyle 49 uhl 650 hi-level TV alan bir abiniz olarak emekliliğin tadını çıkartmaya çalışan bir kardeşimiz olarak görün beni.Yeni Rekor 61
Hosgeldınız Emmı,Dayı,Dede Kendınızı tanıtırmısınız