Sitenin en büyüğü ve en küçüğü

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Ben hep yaşımı saklamışımdır ,nazar değmesin diye :haha1

Ekran-Alintisi4c5cd56d3f7f7a35.png

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
İlahi Emmim ya @teraspy yaşı niye gizleyesin Forumun en Yaşlısı Benim Tamam :haha1:haha1:haha1:haha1:haha1

G Çevrimdışı
19 Haz 2019
137
58
çok şey demişsin be yahu :cak
tavsiye ederim, bu yaştan sonra çocuk sahibi olunca direk "dede" levelına atlıyorsun, torun falan beklemene gerek kalmıyor. Anlatılmaz yaşanır deyip noktayı koyayım (sen kimi kandırmaya çalışırsan çalış :hihi )

G Çevrimdışı
19 Haz 2019
137
58
Eşimi ikna edemiyorum bıcır bıcır bir kız çocuğumuz olsun diye, O da aynı savunma ile geliyor bana her seferinde.

Düşünüyorum da, Kız olsun erkek olsun fark etmez tabi ki ama, Erkek oldu ve askere gidecek diyelim, Ben nerede olurum acaba ? :kop

Durum böyle olunca ben de Benim oğullarıma diyorum ki ''La biriniz evlenin de torun yüzü görelim bari'' :kiskis

Sonra diyorum ki ''La bunlar evlenir de çocukları olursa torun sahibi adam olurum ve tescilli dede olurum artık, en iyisi evlenmesinler'' :kiskis

Sonra yine diyorum ki iyi de düşüsene minicik kız çocuğu, saçları bukle bukle, bıcır bıcır dolanıyor ortalıkta amanınnn keyfe bak ?

Kim açtı kardeşim bu yaş konusunu? :rant

çok şey demişsin be yahu :cak
tavsiye ederim, bu yaştan sonra çocuk sahibi olunca direk "dede" levelına atlıyorsun, torun falan beklemene gerek kalmıyor. Anlatılmaz yaşanır deyip noktayı koyayım (sen kimi kandırmaya çalışırsan çalış :hihi )

edit: alıntı yapamadım o yüzden ikinci kez yazdım kusura bakmayın

powerboard Çevrimdışı

powerboard 

Yeni Üye
5 Ara 2019
25
Yeni Rekor 61 :affet

Hosgeldınız Emmı,Dayı,Dede Kendınızı tanıtırmısınız :coskun
Evet henüz dede olmadık ancak yası 61 olan bir genç abiyim.genclikte yani dinazorluk döneminde ( yıl 1973-1980) arasında siyah beyaz tüplü ile başlayıp renkli tüplü TV tamirciliği yapan en eskilerden biri olarak görün beni.sonralari yine bu işlerden uzaklaşmadan teknik müdürlük yapan bir abiniz olarak görün beni.simdilerde Adem helvacinin önerileriyle (pixel TV)İlteriş in önerileriyle 49 uhl 650 hi-level TV alan bir abiniz olarak emekliliğin tadını çıkartmaya çalışan bir kardeşimiz olarak görün beni.

Geri
Üst Alt