B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
Arkadaşlar 1 hafta önce madame coco dan nevresim takimi ve 2 cift çorap siparisi verdim.kargo adresime teslimat yapmadiklarindan bana en yakin şubeden teslim almak istedığimi belirttim.ilk başta farkli subeye sonrada istediğim şubeye teslim almam için yönlendirdiler.bu akşam teslim almaya gittiğimde kargo kolisinin kenarindan yirtik olduğunu gördüm.sube yetkilisi durumu farkettiklerini tutanak tuttuklarini bana bana kargomu kontrol etmemi söylediler.imza atmadan kontrol ettiğinde içersinde 2 cift çorabin olmadigini gördüm.müsteri hizmetlerini arayip durumu belirttim.kargoyu hiç teslim almadim.teslim tutanagini bilmiyorum almam gerekiyormuydu?şube yetkilisinden istedim bizde duracak isterlerse göndeririz gibi laflar etti.yani kargoyualmak zorunda olmadigimi 2-3 gün bekletilip iade olacagini firmadan parami alabilecegimi söylediler.daha önceleri böyle olaylari duymuştum ama ilkdefa benim de başima geldi.bundan daha değerli eşyalari diger kargolardan teslim almistim ama böyle bir olay yaşmamistim.acikcasi biraz panik yaşadim