aşı karşıtları enfekte olup hepsi geberip gidecek... merak etmeyin hepsi çürümüş leş...
he babam öyle ben o kelimeyi dağda bayırda Askerimizin geberttiği teröristler için kullanıyorum
Onlara daha çok yakışıyor aşı işe yaramıyor DSÖ söylüyor varyantlar sebebi ile daha uzun yıllar virüs bizimle
Haberleri aç bak günlük virüsten 250 kişi ölüyor daha kış gelmedi sokağa bir çıkın bakın
Millet maske takmıyor sosyal mesafeye dikkat etmiyor sorsan ben biontech oldum diyor
Herkes birbirine bulaştırıyor aşı tedavi edici değil koruyucu etki sağlıyor psikilojik anlamda aşı oldum
Güvendeyim hissi veriyor öyle değil kurallara herkes uyacak maskesini takacak sosyal mesafeyi koruyacak
Aşı olanda virüs kapıyor bulaştırıyor olmayanda aynı şekilde şu virüsü tedavi edici hastalığa yakalanaları
İyileştirecek virüs nedeni ile ölümleri engelleyecek bir tedavi bulunmadığı sürece virüs bitmez.
Aşı çekilecek iş değil her sene birkaç doz aşı yaptırmakla taşıma su ile değirmen dönmez...
Aşı olanada olmayanada saygım sonzuz herkes istediğini yapmakta özgür.
Kırıcı olmaya aşılı aşısız polemiğine hiç gerek yok birbirimizi kırmayalım deymez.