Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
9.5 ?Onlarda, gülündüğünün farkında olacak idrak kapasitesi yok maalesef... Gerçi, benim de kazandığım para, Edirne'den geçince 9 ile çarpılsa aynı çarpık düşüncelerin 9 katına sahip olurdum...
9.5 ?Onlarda, gülündüğünün farkında olacak idrak kapasitesi yok maalesef... Gerçi, benim de kazandığım para, Edirne'den geçince 9 ile çarpılsa aynı çarpık düşüncelerin 9 katına sahip olurdum...
Kimse onlara gökten zembille para göndermedi ama?Yahudiler de kendini üstün görürler . En rahat hayat onlarda,para onlarda.
Evet adamlar çalışa çalışa para kazandılar.Faiz vs ... Ben aksini mi iddia ettim ? Almanlar 2. Dünya savaşını kaybettiklerinde doğru düzgün 1 fabrikası bile yoktu. Biz onlardan daha iyi durumdaydık ama onlar disiplinli bir şekilde çalıştılar ve bizi geçtiler. Kalite algısına vurgu yaptım ama anlaşılmadıKimse onlara gökten zembille para göndermedi ama?
Bizde hiç bir sıkıntı yok herhangi bir ateşlenme bulantı veya kolumuzda ağrı sızı yok.Günaydın. Nasılsınız şu an?
Kimyacısı, mikrobiyoloji uzmanı bilmiyor bizim vatandaş süper anlıyor ama nasılsa. Bilip konuşana da satılmış damgası vuruyor, kimse bu dış mihraklar gidip bu işte uzman herkesi satın almış. Adam aşının tam olarak nasıl çalıştığını etken maddelerini sayıyor, cevap sen bilmezsin oluyor çok ilginç. Neyse zaten beyinlerimizi de uzaktan kontrol edebiliyorlar, ben gidip bir alüminyum folyo şapka yapayım en iyisi korur.Bizim milletimiz komplo teorilerini ne kadar çok seviyor ya. Nerede devlet sırrı anında biliyor, nerede büyük resim anında görüyor. Hiç kaçmaz.
Bu arada anneme ve babama Biontech aşı için randevu aldım. Bir sorun olmazsa Salı günü olacaklar bakalım. Hayırlısı.
astrazeneca şimdiden yan eti gösterdi bazı ülkeler yasak bile getirdi. 30 yıllık aids in bile kati tedavisi yokken covid aşılarının paldür küldür yapılması ne derece doğruYan etkileri göz önünde bulundurmak lazım ama bir yandan da aynı yola çıkıyor