Muhammet Sarıçam
Süper Üye
Bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ki baktım açılmış. Henüz bana daha sıra gelmedi ama sıram gelince Çin aşısı olmayı düşünüyorum. Bizim millet Alman denilince heralde Mercedes Bmw gibi sanıyor aşıyı ?
Bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ki baktım açılmış. Henüz bana daha sıra gelmedi ama sıram gelince Çin aşısı olmayı düşünüyorum. Bizim millet Alman denilince heralde Mercedes Bmw gibi sanıyor aşıyı ?

yoo öyle sanmıyoruz, %50 etkinlik vs % 91 etkinlik olarak düşünüyoruz.Bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ki baktım açılmış. Henüz bana daha sıra gelmedi ama sıram gelince Çin aşısı olmayı düşünüyorum. Bizim millet Alman denilince heralde Mercedes Bmw gibi sanıyor aşıyı ?
Annem oldu aşıyı, herhangi bir alerji yaşamamış, yan etki de olursa bakalım ne olacak.![]()
Ben Biontech oldum 2.dozu da zamanı gelince olurum inşallah şu virüse bulaşmadan tez zamanda kurtuluruz inş
biontech sinovac gibi değilmiş. ilk dozdan sonra korumaya başlama süresi de kısa, etkinliği de fazla imiş. kısaca biontech tek doz , iki doz sinovac aşısından fazla koruyormuş. bunlar görüp duyduklarım. hatalı bilgi var ise düzeltsin bilenler.2. tur yapılacak biontech aşıları ertelendi bilginize
Biontech aşılarının ertelenmesi de iptal oldu. Şöyle olacakmış. Mevcut randevusu olanlar ikinci dozu olabilecekler. (Bu durumda olanları da ertelemişlerdi.) Yeni ilk doz aşısını ocakların ikinci doz aralığı 6 - 8 hafta olarak belirlenmiş.2. tur yapılacak biontech aşıları ertelendi bilginize
Biontech aşılarının ertelenmesi de iptal oldu. Şöyle olacakmış. Mevcut randevusu olanlar ikinci dozu olabilecekler. (Bu durumda olanları da ertelemişlerdi.) Yeni ilk doz aşısını ocakların ikinci doz aralığı 6 - 8 hafta olarak belirlenmiş.
Kaynak :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim hanım ayın 21 inde sinovac aşısı oldu,yan etki olarak kolunda ve alnında bir iki yerinde kaşıntılı,kızarıklık oldu.İlaç olarak aloevera spreyi kullanıyoruz.
Ahhhh. ahhh....
Ne çekiyorsak cehaletimizden sorgula mayışımızdan, balık hafızalığımızdan çekiyoruz. Dün gerçekler konuşuluyorken bu gün kimin gerçeklerini konuşuyorlar. Doğrular değiştiriliyor ama hakikatler yerli yerin de duruyor...