Adem Bey öncelikle şunu söyleyeyim ki iyi ki varsınız dertlerimize çare oluyorsunuz. Televizyonum Philips pus 49 inch 7909 Android TV 4,5 yıllık bir televizyon TV'nin kendi kendine kapanıp tekrar açılma sorunu vardı bazen beyaz çizgiler çıkıyor donuyor fişini çekip tekrar taktığımızda geliyordu en son bozulduğu gün yine kendi kendine kapanıp açıldı bunu iki üç kere üst üste yaptı Sonra kapandı ve bir daha açılmadı. stand-by ışığı da yanmıyor sadece önündeki Philips logosu ışığı yanıyor servisi aradım durumu anlattım anakart arızalı Elimizde yok sipariş vermemiz gerekiyor o da 3 hafta 1 ay gibi gelir dedi. Ücret 1500 TL dedi. Ben de kabul ettim şu an 3 haftayı doldurdu henüz gelen giden yok. Sizin videoları ve bazı arıza videolarını izleyince besleme kartından falan bahsedildiğini gördüm ve şuan TV'nin arkasını açtım bakıyorum fişin takıldığı yerin hemen arkasındaki sigortayı kontrol ettim sağlam Başka da bir yerinden anlamıyorum. Sizce arıza gerçekten anakartta mı Veya nerede olabilir Benim yapabileceğim bir şey var mı Fiyat dediği gibi tutar mı vesaire Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim çalışmalarınızda başarılar dilerim Kolay gelsin. Resminide göderiyorum.
Ana kartın soketini yeni ben çıkartmıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ana kartın soketini yeni ben çıkartmıştım.
Son düzenleme: