Selamlar. Aranıza yeni katıldım.

Aynı duyguları paylaşıyoruz abi. Kendini tanıtınca sanki birileri bir şey ister gibi mi düşünülüyor bilmiyorum ama dostane iletişim için birbirimiz hakkında ufak bir fikir sahibi olmak tanışmak için yeterli. Tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim abi. Allah tüm evlilik niyeti olanlara kolaylık versin.
StoGun şöyle oluşan bir rumuz abi: Adım Salih soyadım TAŞKIN. Öz Türkçe'de "Tögün" kelimesinin: dağ, güçlü, çekici, yakışıklı gibi anlamları vardı. Soyadımın söylenişine yakın bir kelime ile rumuz yapayım diye yıllar önce bakınıp StöGün yapmıştım. Tabi her yerde İngilizce karakter desteği olmadığı için StoGun oldu. Öyle de kaldı. Derin bir manası yok. G harfini de bir yabancı rumuzumu okursa (es tu gan şeklinde okursa "S" tuşu bir çok oyunda geri veya durma görevi gördüğü için) "Silaha dur" gibi de algılanabilir diye büyük yapmıştım. Saygılarımla.

Düzeltme: "imla"

Hoş buldum, teşekkür ederim. Aynı duygularla hayırlı forumlar :bye
Bu kısım çok ilgimi çekti. :hihi

Hoşgeldiniz, renk katacağınıza şüphe yok. Rabbim mutlu, mesut kılsın şimdiden. ☺️

Aynı duyguları paylaşıyoruz abi. Kendini tanıtınca sanki birileri bir şey ister gibi mi düşünülüyor bilmiyorum ama dostane iletişim için birbirimiz hakkında ufak bir fikir sahibi olmak tanışmak için yeterli. Tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim abi. Allah tüm evlilik niyeti olanlara kolaylık versin.
StoGun şöyle oluşan bir rumuz abi: Adım Salih soyadım TAŞKIN. Öz Türkçe'de "Tögün" kelimesinin: dağ, güçlü, çekici, yakışıklı gibi anlamları vardı. Soyadımın söylenişine yakın bir kelime ile rumuz yapayım diye yıllar önce bakınıp StöGün yapmıştım. Tabi her yerde İngilizce karakter desteği olmadığı için StoGun oldu. Öyle de kaldı. Derin bir manası yok. G harfini de bir yabancı rumuzumu okursa (es tu gan şeklinde okursa "S" tuşu bir çok oyunda geri veya durma görevi gördüğü için) "Silaha dur" gibi de algılanabilir diye büyük yapmıştım. Saygılarımla.

Düzeltme: "imla"

Hoş buldum, teşekkür ederim. Aynı duygularla hayırlı forumlar :bye
Hoşgeldiniz sayin @StoGun
Allah yardimciniz olsun (:

Hoşgeldiniz sayin @StoGun
Allah yardimciniz olsun (:
Hoş buldum. Teşekkür ederim, amin hepimizin inşallah ?

Aramıza hoşgeldin sevgili @StoGun :ok
Ankara'ya davetliyiz de pandemi engeli var maalesef, özledim Ankara'yı :ok

Çay için teşekkür ederim. Çaya beklerim her zaman :bye

Hoş buldum abi. İnşallah bu engeller de kalkar, atlatırız bu günleri de Ankara'da güzel bir buluşma da yaparız bir gün ?
Forumun çaycısı Hüseyin ben .:kiskis memnun oldum

Forumun çaycısı Hüseyin ben .:kiskis memnun oldum
Ben de çok memnun oldum. Abi ben de çaycılık yapabilirim müsadenle. Memleket Erzurum sabahtan akşama akşamdan yatsıya çay var bizde ?

Bulusma olursa caylar senden o zaman abi. Pidelerde benden olur, bildigim cok guzel pideci var. :kiskis Ama iste su pandemi belasi yuzunden herkeste de var bi tedirginlik.
Çay nedir ki semaverde, isli demlikte veya bir mekanda hiç fark etmez her türlü :cay:clap2 Pandemi de biter inşallah.

Geri
Üst Alt