Seg 82 ekran ses var ekran yok yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolf16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Led değişim aşamasında Cof zarar görmüş olabilir mi? Görmedi ise iş bilgisayarımda farklı bir yazılım vardı. Duruyorsa pazartesi link veririm denersiniz fakat ses işi bozuyor yazılımsal olsa seste gelmez. Logo gelir gider aydınlatma olur ses ve görüntü olmaz.
Ledleri değiştirmeden de ayni sikinti vardi.icini açınca baktım ki 2 adet ledi yanmıyor.degisince olabilir diye düşündüm ama malesef.degistirincede aynı sıkıntı.
Led değişim aşamasında Cof zarar görmüş olabilir mi? Görmedi ise iş bilgisayarımda farklı bir yazılım vardı. Duruyorsa pazartesi link veririm denersiniz fakat ses işi bozuyor yazılımsal olsa seste gelmez. Logo gelir gider aydınlatma olur ses ve görüntü olmaz.
Ledleri değiştirmeden öncede aynı sıkıntı vardı değişince düzelir diye düşündüm ama malesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pardon cof zarar görse logoda gelmez uyku bastırınca yanlış bilgi verdim. Pazartesiyi bekleyin. Yazılıma bakacağım.
Teşekkürler

@Wolf16
Yazılımı dener misin OK ile yükleniyor görüntü bozuk bir şekilde açılabilir sonrasında @TEKNOWEST in verdiği yazılımı yüklersin. Düzgün açılırsa hiç bir şey yapma Sorun çözülmez ise ana kart ta bu arızayı yapar denilmişti..
Link
?

@Wolf16
Yazılımı dener misin OK ile yükleniyor görüntü bozuk bir şekilde açılabilir sonrasında @TEKNOWEST in verdiği yazılımı yüklersin. Düzgün açılırsa hiç bir şey yapma Sorun çözülmez ise ana kart ta bu arızayı yapar denilmişti..
Link
?
[Gizli İçerik]
@TEKNOWEST[/USER] in verdiği yaptım.birsey değişmedi.birde bunu deneyeyim teşekkürler

Son düzenleme:
Dosyayı açmıyor
Bi açıldı herşey tamam derken sonra tekrar aynı sıkıntı devam ediyor.tam sevinmiştim ??

@Wolf16,@By_Trol

Son düzenleme:
Bi açıldı herşey tamam derken sonra tekrar aynı sıkıntı devam ediyor.tam sevinmiştim ??

@Wolf16,@By_Trol
Dosya açılmıyor yazmışsınız dosyayı kontrol ettim sorun yok yazılımı yüklediniz mi?

Geri
Üst Alt