HIC görüntü yoktlf led feneri ile ekran kontrolu sağlarmsınız belli belirsiz görüntü varmı uk çalışmaması ilginç
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
2 adet led parlaktı değişti.ama öncesinde aynı arıza vardı,değişince düzelir zannettim olmadı.kumanda sağlam.tv dahili uydusu arizaliydi zaten.harici taktım çalışıyor kanal değişiyor ama görüntü yok.sadece açılışta seg yazısı çıkıyor.ses tv üzerinden de ses açılıp kapanmıyor ve ibaresi cikmiyorBahsedilen arıza led bar arızası fakat uzaktan kumanda işlemiyor diyorsunuz kumanda da arızalı olabilir tv üzerindeki tuştan ses açıp kısmayı veya kanal değiştirmeyi deneyin komuta var ise ledler değişecek. Tv üzerinden de fonsiyonlar çalışmıyorsa bilgi verin yazılım linki verelim yazılım deneyin.
ful denermisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
By_Trol ve TEKNOWEST ,ledlerde sıkıntı olsa açılışta logo görünür mü,merak ettiğimden sordum2 adet led parlaktı değişti.ama öncesinde aynı arıza vardı,değişince düzelir zannettim olmadı.kumanda sağlam.tv dahili uydusu arizaliydi zaten.harici taktım çalışıyor kanal değişiyor ama görüntü yok.sadece açılışta seg yazısı çıkıyor.ses tv üzerinden de ses açılıp kapanmıyor ve ibaresi cikmiyor
evet görünüp kapanabiliyor...tecrübe ile sabitmerak ettiğimden sordum
Full yaptım birşey degismedi??evet görünüp kapanabiliyor...tecrübe ile sabit
Yani arka ışık olmadan görünebiliyor ,sevgili hosbulduk,ilginç geldi bana ,acaba elektrik boşalması olabilir mi?evet görünüp kapanabiliyor...tecrübe ile sabit
Evet yaptım birşey yok yine??