hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
teknik aciklamasini ustalarimiz yapar büyük ihtimalle ,ben de sizin gibi isin kurcalayanlar tarafindayim.Yani arka ışık olmadan görünebiliyor
teknik aciklamasini ustalarimiz yapar büyük ihtimalle ,ben de sizin gibi isin kurcalayanlar tarafindayim.Yani arka ışık olmadan görünebiliyor
2 led patlakti değiştirdim.hepsini.Tv de ledler yanıyormu peki ,çok anladığımdan dedğil ,konuyu açma açısından soruyorum ,tv açıkken arkada ışık oluyormu acaba
soru banaysa tam hatirlamiyorum panasonic tv idi led i degistirip satmistimTv de ledler yanıyormu peki ,çok anladığımdan dedğil ,konuyu açma açısından soruyorum ,tv açıkken arkada ışık oluyormu acaba
Fiyat olarak yüksek bir parça mıdıranakart mb82 .mb82 anakartlar bu sorun olabiliyor.anakart arızası olabilir
Ilginiz icin teşekkürlerW Wolf16, fiyat vermiyorum servisden destek alın
teraspy Yıllarımızı verdik yarım asır ? 6. His diyelim.
Özellikle MB82 SEG lerin bir kısmında.anakart mb82 .mb82 anakartlar bu sorun olabiliyor.anakart arızası olabilir
İş bilgisayarımda farklı bir yazılım vardı. Duruyorsa pazartesi link veririm denersiniz fakat ses işi bozuyor yazılımsal olsa seste gelmez. Logo gelir gider aydınlatma olur ses ve görüntü olmaz.2 led patlakti değiştirdim.hepsini.
Değiştirmeden öncede aynı sıkıntı vardı.acinca gördüm ki led patlak,değişince düzelir düşüncesindeyim fakat değişiklik olmadı.
Ledler sağlam ışık var
Ledler sağlam.sadece logo gelip gidiyor.sonrasinda hiçbirşey aktif değil ses falan yukseltmiyorteraspy Yıllarımızı verdik yarım asır ? 6. His diyelim.
İlk açılışta logo 4 ile 6 Saniye civarında görünür bu süreçte görünüyorsa ledler sağlam 4 Saniyenin altında görünüyorsa ledlerde arıza var. Bazende şimşek çakar gibi bir anlık logo gelip gidiyorsa yine led arızası var.
Seni okuyan da bu işi yapıyorsun sanacak mubarekGörmedi ise iş bilgisayarımda farklı bir yazılım vardı.
Pardon cof zarar görse logoda gelmez uyku bastırınca yanlış bilgi verdim. Pazartesiyi bekleyin. Yazılıma bakacağım.Ledler sağlam.sadece logo gelip gidiyor.sonrasinda hiçbirşey aktif değil ses falan yukseltmiyor