seg 40sc5600

özkanlar

Yeni Üye
Puan 1
Çözümler 0
özkanlar
tanışma köşesinde kendini tanıtman gerekir yazılım isteği değil!!
adem ustam sc 5600 yazılm almıyor bu konuda bir tavsiyeniz vrmıdır..

konu kilitlenmiştir.
tanışma köşesinde kendini tanıtman gerekir yazılım isteği değil!!

Kardeşim foruma kimi yollasam fırça atıyorsunuz hemen :rant

Abi konu yanlış yerde ?
Bizde torpil yok biz herkese senin veya benim akrabam gibi hizmet veririm yeterki doğru konuda olsun ?
Yahu bir (1) mesajlı adam, Ünlem işaretli yazılarla koca ustamıza fırça atıyorsun o da tükkana gelip bana fırça atıyor :rant

Zaten koca usta yaşlanmış, gözleri onay mailini bile görmüyor, onay mailini tıklamamış sonra kalkmış gelmiş ofise ''Ne biçim forumunuz var yazılım indiremiyoruz'' diye :kop

Biz mi uğraşacağız bunlarla kardeşim, vatandaşa yol gösterin konu kilitleyeceğinize, bu insanlar nerede kalacak, nerede bu devlet? :rant

Heeey gidi Reha Muhtar.

Var mı içinizde Reha Muhtarın bu sorusunu hatırlayan? :kiskis

süper alan bölümünde konuşulanları okuyunuz adem beyyyy :)

süper alan bölümünde konuşulanları okuyunuz adem beyyyy :)
Demek insanlardan habersiz, milletin arkasından dedikodu yapacak süper bir alan oluşturdunuz öyle mi fiko beeeyyy :rant

Süper Alan diye bir şey yok şuraya açıklama yazayım da yanlış anlaşılmasın sonra :kop

Demek insanlardan habersiz, milletin arkasından dedikodu yapacak süper bir alan oluşturdunuz öyle mi fiko beeeyyy :rant
ben değil sen yaptın :)
daha 1 mesajım var, senin ise 20 ....
şimdi söyle adem bey ben mi dedikoducu :ciks

Yahu bir (1) mesajlı adam, Ünlem işaretli yazılarla koca ustamıza fırça atıyorsun o da tükkana gelip bana fırça atıyor :rant

Zaten koca usta yaşlanmış, gözleri onay mailini bile görmüyor, onay mailini tıklamamış sonra kalkmış gelmiş ofise ''Ne biçim forumunuz var yazılım indiremiyoruz'' diye :kop

Biz mi uğraşacağız bunlarla kardeşim, vatandaşa yol gösterin konu kilitleyeceğinize, bu insanlar nerede kalacak, nerede bu devlet? :rant

Heeey gidi Reha Muhtar.

Var mı içinizde Reha Muhtarın bu sorusunu hatırlayan? :kiskis
Ben hatırlıyorum ? Ustamıza selamlar hayırlı işler, seni bir yerde etiketleyip bir şey sormuştum ama bakabilirsen mutlu olurum abi ?

Geri
Üst Alt