Abi konu yanlış yerde ?Kardeşim foruma kimi yollasam fırça atıyorsunuz hemen
Yahu bir (1) mesajlı adam, Ünlem işaretli yazılarla koca ustamıza fırça atıyorsun o da tükkana gelip bana fırça atıyorAbi konu yanlış yerde ?
Bizde torpil yok biz herkese senin veya benim akrabam gibi hizmet veririm yeterki doğru konuda olsun ?
Demek insanlardan habersiz, milletin arkasından dedikodu yapacak süper bir alan oluşturdunuz öyle mi fiko beeeyyysüper alan bölümünde konuşulanları okuyunuz adem beyyyy
ben değil sen yaptınDemek insanlardan habersiz, milletin arkasından dedikodu yapacak süper bir alan oluşturdunuz öyle mi fiko beeeyyy
Demek lokmalarımı sayıyorsunuz fiko begggben değil sen yaptın
daha 1 mesajım var, senin ise 20 ....
şimdi söyle adem bey ben mi dedikoducu
Ben hatırlıyorum ? Ustamıza selamlar hayırlı işler, seni bir yerde etiketleyip bir şey sormuştum ama bakabilirsen mutlu olurum abi ?Yahu bir (1) mesajlı adam, Ünlem işaretli yazılarla koca ustamıza fırça atıyorsun o da tükkana gelip bana fırça atıyor
Zaten koca usta yaşlanmış, gözleri onay mailini bile görmüyor, onay mailini tıklamamış sonra kalkmış gelmiş ofise ''Ne biçim forumunuz var yazılım indiremiyoruz'' diye
Biz mi uğraşacağız bunlarla kardeşim, vatandaşa yol gösterin konu kilitleyeceğinize, bu insanlar nerede kalacak, nerede bu devlet?
Heeey gidi Reha Muhtar.
Var mı içinizde Reha Muhtarın bu sorusunu hatırlayan?
Ademin tükkana götürsen yapardıadem ustam sc 5600 yazılm almıyor bu konuda bir tavsiyeniz vrmıdır..
Var ,olmaz mıVar mı içinizde Reha Muhtarın bu sorusunu hatırlayan?