Teşekkürler, bir de dediğiniz yere bakalım.eger sorun dediğim yerdeyse hiç bir şekilde tamir olmuyor olsada tekrar aynı sorunla karşılaşma ihtimalin yüksek mutlaka yenisiyle değişmesi gerekir
komple deterjan haznesi değişmiyor üst kapak ayrıca değiştirilebiliyor
Hımm, umarım tamamen çözülür ,bizimki musluğu kıstığımızdan beri hiç kaçırmamış (hanıma sordum şimdi)Herkese çok teşekkür ederim. Pazar günü su kaçırmadı ama bugün yine kaçırma yapmış. Bazen kaçırıyor, bazen kaçırmıyor. Bir usta getirip baktırıcaz artık. Geçen seferki sorunumuzu çözememişti, bu kez başka birini çağıracağım.
Zaten geçen sefer adam körüğü takarken ön paneli sökmüştü. Vidaları çıkarıp, sıkarken bağlantı yerlerini çatlatmış.
kelepçe boruyu tam boğmuyor. tekrarlaması halinde ayarlı hortum kelepçesi alıp tak.Konu ile ilgili güncelleme yapmak istedim. Aynı marka/model çamaşır makinesi kullanıp da benzer sorunu yaşayan olursa belki faydalanabilir.
Problemi çözemeyince çamaşır makinesinin üst kapağını çıkarıp makineyi çalıştırmaya başladık. Amacım su kaçağının nereden sızdığını görmekti. Tam durulama yaparken hortumun kenarından kaçırdığını fark ettim. Hortumu incelediğimde sağlamdı. Demonte etmeden önce fotoğrafını çekmiştim. Aynı şekilde tekrar yerine taktım ve güzelce sıktım. Hortum kıvrımını aynı şekilde vermezseniz yine su kaçağı oluyor, fabrika çıkışı olduğu şekilde takmak gerekiyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
Şimdilik sorun yok, yine olursa kelepçeyi değiştiririm, Teşekkürlerkelepçe boruyu tam boğmuyor. tekrarlaması halinde ayarlı hortum kelepçesi alıp tak.