RUHİTAN
Aktif Üye
- 11 Tem 2021
- 260
- 65
Bence de ayrı bir konu başlığıaltında açılmalı ve bu satıcılar ifşa edilmeli. Hattı başka mecralarda da paylaşırız.İlgi ve desteğinize sonsuz teşekkürlerimle ?
Bence de ayrı bir konu başlığıaltında açılmalı ve bu satıcılar ifşa edilmeli. Hattı başka mecralarda da paylaşırız.İlgi ve desteğinize sonsuz teşekkürlerimle ?
Aras foto dolaylı yoldan Adem hocamı iki kere mağdur etmiş hafıza kartı olayı da olmuş.Bence de ayrı bir konu başlığıaltında açılmalı ve bu satıcılar ifşa edilmeli. Hattı başka mecralarda da paylaşırız.
Bunlar önemli . Damlaya damlaya göl olur. Biz başlatırsak, çığ gibi büyür.Aras foto dolaylı yoldan Adem hocamı iki kere mağdur etmiş hafıza kartı olayı da olmuş.
Tavsiye forumu ailesi aras fotoyu kara listeye eklesin bedava ürün satsa yinede aras fotodan ürün satın almayalım....
Hmmm Ayrı bir izleme listesi oluşturmuştum ama kategoriye ayırma işi nasıl oluyor ona bakayım veya biliyorsanız anlatın lütfenAdem Helvacı
Youtube da ifşa videolarını ayrı bir grup olarak tutarsanız daha faydalı olacaktır. Böylece ileride kategorilere ayrılmış videolar ile arama yapan kişiler daha kolay erişebilecektir.
Youtube'da yayın yapmak gibi bir hedefim olmadığı için ne yazık ki bilemiyorum. Ama ötnek olarak "Cutting Edge Engineering Australia" diye aratırsanız ana ekranda ne demek istediğimi görebilirsiniz.Hmmm Ayrı bir izleme listesi oluşturmuştum ama kategoriye ayırma işi nasıl oluyor ona bakayım veya biliyorsanız anlatın lütfen
Süper, Yeni videoyu bitirir bitirmez hemen ilgileneceğim teşekkür ederim .okYoutube'da yayın yapmak gibi bir hedefim olmadığı için ne yazık ki bilemiyorum. Ama ötnek olarak "Cutting Edge Engineering Australia" diye aratırsanız ana ekranda ne demek istediğimi görebilirsiniz.