Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Bizim konu ne oldu abey?Aaaa, beni zaten diğer konulardan çağırmışlardı ,işim çıktı yarın döneceğim buraya
Bizim konu ne oldu abey?Aaaa, beni zaten diğer konulardan çağırmışlardı ,işim çıktı yarın döneceğim buraya
Köydeyiz ya mubarek ,hele eve dönelim,hddlere bakayım bakalım bana neler çıkartacaklarBizim konu ne oldu abey?
Anlaşıldı merkez. Ben de bütün gün kılımı kıprdatmadım zatenKöydeyiz ya mubarek ,hele eve dönelim,hddlere bakayım bakalım bana neler çıkartacaklar
Muhabbet için teşvik ediyorsun ona göre ,sonra konumu baltaladın deme bak,karışmamAnlaşıldı merkez. Ben de bütün gün kılımı kıprdatmadım zaten
Kılımı kıpırdatma demişken, kıl dönmesi sorunum olabilir. Bir rahatszlık hissediyorum oturduğumuzda sırtımıza yakın yaslanma bölgesi olan yerde
Ula şimdi pandemi mandemi hastaneye de gidilmez.
Diğer konuda da yazdım abi, hatuna sözüm var sabah yürüyüşe gideceğiz ormanda, o yüzden muhabbeti yarın yayında yaparızMuhabbet için teşvik ediyorsun ona göre ,sonra konumu baltaladın deme bak,karışmam
Anlaşıldı merkez. Ben de bütün gün kılımı kıprdatmadım zaten
Kılımı kıpırdatma demişken, kıl dönmesi sorunum olabilir. Bir rahatszlık hissediyorum oturduğumuzda sırtımıza yakın yaslanma bölgesi olan yerde
Ula şimdi pandemi mandemi hastaneye de gidilmez.
Hımmm, tamam anlaşıldııııı ,bende yutüp yok köyde ,ama erken kalkarsam hanmın telden arayayım bari ,engelle karşılaşmamak içinDiğer konuda da yazdım abi, hatuna sözüm var sabah yürüyüşe gideceğiz ormanda, o yüzden muhabbeti yarın yayında yaparız
İlk defa bu gün hissettim ama Allahtan ağrı sancı vs derdi yok hocam. Yine de kesin uygulayacağım önlem tedavisi olarakAspirinin üzerine erimesi için bir küçük damla su damlat eriyen aspirine bir çay kaşığı balı karıştır. Macun kıvamında malum yere (sen göremeyeceğin için) yenge sürsün 15-20 dakika yüz üstü yat, sonra orayı hijyenik olarak temizle veya duşunu al. Ağrı geçene kadar bu atraksiyonu günde bir tekrarla ve fayda olunca da bu bilgiyi keşfedip sana ulaştıranlara dua et hocam, geçmiş olsun.
(Not; Bizzat tecrübe edilmiştir)
İlk mesaja düzenleme girelim o zaman. Ellerine sağlıkSiteyi buldum Piraye moda adı altında bir siteye aitmiş.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Moda sevda ile aynı kurum. Site şurada dursun da modasevda dan kaçarken bunu tutulmasınlar. Başka siteleri var mı oda muallak
Hepsijet çok kötü bir kargo Türkiye içinde 10 gündemi gelir bir kargo nasıl çalışma sistemine sahip anlamıyorum .Elin Çinlisi 9 günde kapıma gönderiyor kargoyu hepsiburada nadir alışveriş yaptığım bir site zaten son kargo olayından dolayı %10-20 indirim yapsada alış veriş yapmayı düşünmüyorumHB satıcı hizmet kalitesi satıcı yada hb için yazılan yorumları yayınlamıyor Adem abi kalitesiz hizmet al sonra yazma hakkın yok...
Kendi kargoları ürün stokta olmuyor başka iş ortağından tedarik ediyorlar arka planda bunlar görünmüyor sisteme bilgi girmiyorlar.Hepsijet çok kötü bir kargo Türkiye içinde 10 gündemi gelir bir kargo nasıl çalışma sistemine sahip anlamıyorum .Elin Çinlisi 9 günde kapıma gönderiyor kargoyu hepsiburada nadir alışveriş yaptığım bir site zaten son kargo olayından dolayı %10-20 indirim yapsada alış veriş yapmayı düşünmüyorum