Bu 25 yıl öncedirailemin evinde sorun vardi 1 hafta telefonla denedim olmadii gittim telekomu bastim müdürün odasina daldim bu gün sorun halledilmezse yarin baska sekilde gelirim dedim ben eve varmadan sorun halledildi
Yeni kendi adresime baktım port yok diyor.türk telekom hazretleri lütfedip keşif ekibini yollar ve port gerçekten yoksa port ekler interneti verilse routra gerek yok arkadaşı 6 aydır bekletiyorlar port yok diye iananılır gibi değil izmirin göbeğinde.
Sözleşme imzaladı ise yakında interneti bağlanır.arkadaş ümitli bu sefer gelecek diyor ama benim bu türk telekoma güvenim yok ilk başvurduğundan itibaren 6 ay geçmiş bir kere bile aramamışlar - keşif ekibi göndermemişler . Tekrar başvurdu bu sefer yeni sözleşme imzalatmışlar modem ücreti ise 1200 tl demişler .internet bile lüks oldu.hayaldi gerçek oldu.ama olsun memnun millet hayatından durmak yok öpülmeye devam.
inşallah ama bu türktelekom sağı solu belli olmaz laçka bir kuruluş.Sözleşme imzaladı ise yakında interneti bağlanır.
Güzel. Bağlantı da assymetric değil symmetric. Yani ya isdn, ya lease line ya da gshdsl. Hangi kurumun cihazı bu?2.4 GHZ HP MSM410 Router
coğ gizli.Güzel. Bağlantı da assymetric değil symmetric. Yani ya isdn, ya lease line ya da gshdsl. Hangi kurumun cihazı bu?
Cevap beklemiyordum zaten.coğ gizli.
Perde betonu 5ghz randımanlı şekilde delemezsin.Merhabalar,
Perde beton evlerde kullanılmak üzere zamanında TP-Link High Power router ürünleri tavsiye ediliyordu.
Buradaki tavsiyeler sonucu TL-WR941HP almış ve memnuniyetle kullanıyorum hala.
5 GHZ perde beton evde olmuyor, 1 duvar dahi araya girse stabil değil.
Bu ürünlere benzer Wifi 6 destekli ürünler, piyasada var mı?
Yada yeni tavsiye edilen ürünler nelerdir?